Πέθανε ο Alexi Laiho

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσαν το management και τα μέλη των Bodom After Midnight

04/01/2021 @ 12:45

Έφυγε από τη ζωή o Alexi Laiho, ευρύτερα γνωστός ως ο ιθύνων νους, κιθαρίστας και τραγουδιστής του φινλανδικού melodic death metal σχήματος των Children Of Bodom.

Ο διάσημος μουσικός απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών την προηγούμενη εβδομάδα, στο σπίτι του στο Helsinki.

Ο Laiho, έπασχε από μακροχρόνια προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο μουσικός, μαζί με τον ντράμερ Jaska Raatikainen, ίδρυσαν το 1993 τους Children of Bodom, με το συγκρότημα να διαγράφει μια ιδιαίτερα πετυχημένη εμπορικά πορεία μέχρι την διάλυσή του τον Δεκέμβριο του 2019.

Στην συνέχεια, ο μουσικός επέστρεψε στην ενεργό δράση με τους Bodom After Midnight, με τους οποίους ηχογράφησε τρία τραγούδια και γύρισε ένα video-clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ο Laiho, πέραν των Children of Bodom, είχε συμμετάσχει στα συγκροτήματα Warmen, Sinergy, Kylähullut και The Local Band.

Η αδερφή του μουσικού, δήλωσε:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ζητούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες κατανόηση και ιδιωτικότητα. Η κηδεία του μικρού μου αδερφού θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό κύκλο».

Τα υπόλοιπα μέλη των Bodom After Midnight, σχολίασαν πως δεν θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις για αυτό το διάστημα, δηλώνοντας πως:

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του φίλου και συμπαίκτη μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να ερμηνεύσουν το σοκ και την δυσβάσταχτη δυστυχία που νιώθουμε».

  • SHARE
  • TWEET