Update από τους Soilwork

24/01/2010 @ 22:24
Οι Σουηδοί μέταλλερς, Soilwork, δημοσίευσαν κάποια ενδιαφέροντα νέα για τον επόμενο δίσκο της μπάντας, "The Panic Broadcast".



Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής της μπάντας, Björn "Speed" Strid, δήλωσε: «Μετά από μία αισθητή απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Soilwork είναι και πάλι εδω, και ήρθε η ώρα για μια μικρή ενημέρωση για το τι γίνεται στο στρατόπεδό μας.

Μόλις τελειώσαμε τη συγγραφή όλων των κομματιών του νέου μας δίσκου, γεγονός που έχει βάλει ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη μου. Ανυπομονώ να μπούμε στο στούντιο και να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις. Θα’ναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για όλη τη μπάντα.

Περισσότερα σόλο; Δυνατά ριφφ; Μελωδικά φωνητικά; Προγκρέσσιβ πλήκτρα; τον καλύτερο μέταλ ντράμμερ στον κόσμο; Όλα είναι εδώ. Γενικότερα, το άλμπουμ θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι σήμα κατατεθέν της μπάντας. Προφανώς θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις, όπως κάθε φορά, αλλά το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η ελευθερία του κάθε μέλους της μπάντας να τρελαίνεται και να τα δίνει όλα κάθε φορά, πράγμα που θα κάνει το άλμπουμ παράλληλα βαρύ μα και πιασάρικο.»
  • SHARE
  • TWEET