Ο ευρηματικός κύριος White

16/09/2010 @ 08:26
O Jack White, γνωστός για την αγάπη του για το βινύλιο, ανακοίνωσε ότι το νέο single των Dead Weather, "Blue Blood Blues" θα κυκλοφορήσει σε μία νέα μορφή βινυλίου δικής του… έμπνευσης.

Και τι εννοούμε; Το Triple Decker Record, όπως το έχει ονομάσει είναι ένας κανονικός 12-ιντσος δίσκος βινυλίου οποίος εμπεριέχει έναν 7-ιντσο. Το 12-ιντσο, θα περιέχει το single με B-side τα "No Hassle Tonight" και "I Just Want To Make Love To You", τα οποία έχουν ηχογραφηθεί ζωντανά. Αντίστοιχα το 7-ιντσο θα έχει ως B-side το "Jawbracker". Επίσης το κλασσικό 7-ιντσο θα κυκλοφορήσει και ξεχωριστά σε τρίχρωμο βινύλιο.

Να τονίσουμε ότι ο Jack White έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα αυτής της «πατέντας», και αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στους λάτρεις του βινυλίου. Προς το παρόν όμως, μόνο 300 θα είναι οι τυχεροί που θα μπορούν να το έχουν στα χέρια τους, μίας και η διάθεση θα γίνει από το site της Third Man Records και δισκοπωλείων επιλεγμένων από τον ίδιο τον White.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς ποια είναι η ιδιαιτερότητα του Triple Decker Record, δεν έχουν παρά να δουν το βίντεο εδώ.
  • SHARE
  • TWEET