Ο Jack White ζηλεύει τον Dylan και τα '60s

Διαβάστε τι είπε στο περιοδικό Rolling Stone, το οποίο «έθαψε» σε συναυλία του, όπως και τους Foo Fighters

18/09/2014 @ 18:42
Ο Jack White πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει, ενώ είναι ολοφάνερο πως θα... σκότωνε για να μεγάλωνε στα '60s και στα '70s.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στο Rolling stone, αποκάλυψε πως, σε συνάντηση που είχε με τον Bob Dylan, του είπε πως ζήλευε το γεγονός ότι δεν είχε γεννηθεί και αυτός μερικές δεκαετίες νωρίτερα.

««Ήσασταν τόσο τυχεροί στα '60s», του είπα. «Είχατε όλες αυτές τις τεχνικές ηχογράφησης που δεν είχαν ξαναδοκιμαστεί ποτέ, το κίνημα για τα Πολιτικά Δικαιώματα, τον πόλεμο του Βιετνάμ. Όλος ο κόσμος άλλαζε, είχατε τόσο πολλά θέματα για να τραγουδήσετε. Σαν να ψάρευες σε βαρέλι...».»


Ο 39-χρονος Αμερικανός δεν μπορεί να βρει τα ίδια ερεθίσματα και σήμερα. «Πού στο καλό είναι η ομορφιά όταν δύο νέοι στέκονται δίπλα χωρίς να κοιτάζονται, παρά ασχολούνται με τα κινητά τους. Ούτε από το γεγονός ότι η pop μουσική στηρίζεται σε κομπιούτερ και στο autotune και σερβίρεται ως κάτι πλαστικό.»

Ο ίδιος παραδέχεται πως δυσκολεύεται να βρει έμπνευση, ενώ πρέπει να κάνει και ένα σωρό άλλα πράγματα, καθώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτοχαρακτηρίζεται ως «νταβατζής» που πρέπει πλέον να πουλά τον εαυτό του.

Πριν λίγες μέρες, σε συναυλία του στην Βοστόνη, μιλώντας στο κοινό, τα έβαλε με το Rolling stone και τις επιλογές του να προβάλει συνεχώς pop star σαν την Taylor Swift. Παράλληλα, χωρίς κάποιον προφανή λόγο, είπε για τους Foo Fighters πως χρησιμοποιούν τρεις κιθαρίστες για να κρύβουν τα λάθη που τυχόν γίνονται... Δείτε το βίντεο για το νέο single του "Would You Fight For My Love?" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET