Ο Iggy Pop εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε με τον Jack White και δεν συνεργάστηκε τελικά μαζί του

«Είπα μέσα μου «άντε γαμήσου μικρέ»», δηλώνει ο θρυλικός Iggy Pop

06/06/2014 @ 10:58
Ο Iggy Pop δήλωσε ότι μια τηλεφωνική συνομιλία ήταν το τελειωτικό χτύπημα ούτως ώστε να μην λάβει ποτέ χώρα η συνεργασία με τον Jack White.

Ο Pop είχε συζητήσει το ενδεχόμενο ο White να κάνει την παραγωγή σε κάποια από τα κομμάτια του νέου δίσκου του, όμως ο White επέμενε να πάρει την πλήρη έλεγχο της παραγωγής ολόκληρου του δίσκου.

Σε μέχρι προσφάτως αδημοσίευτη συνέντευξη του Iggy Pop στον Steve Miller -συγγραφέα του "Detroit Rock City: The Uncensored History Of Rock 'N' Roll In America's Loudest City"- δήλωσε:

«Είχα ακούσει ότι ήθελε να το κάνει και πίστευα ότι θα βοηθούσε το συγκρότημα για δυο-τρεις λόγους. Αλλά δεν ήθελα να το κάνουμε σε ολόκληρο τον δίσκο. Ήθελα μόνο σε μερικά κομμάτια. Οπότε, του έδωσα μερικά κομμάτια και ο Jack, όντας ο Jack, είπε: «δεν θέλω να το κάνω έτσι, θέλω να φτιάξω ολόκληρο τον δίσκο». Σε ένα σημείο ένιωσα ότι ήμουν έτοιμος να το κάνω. Είχαμε μια συζήτηση και το τελευταίο πράγμα που είπε ήταν «εντάξει, θα σου τηλεφωνήσω όταν έχω χρόνο». Έκλεισα το τηλέφωνο και είπα «άντε γαμήσου μικρέ»!»

Όπως αναφέρει το Classic Rock, οι Stooges πιέστηκαν από τη δισκογραφική ούτως ώστε να λάβει χώρα αυτή η συνεργασία, αλλά υπήρχε φόβος ότι ο κόσμος θα ασχολούνταν περισσότερο με τον White παρά με το συγκρότημα.

Σε άλλα σχετικά νέα, ο Jack White έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του «γρηγορότερου τραγουδιού στον κόσμο».
  • SHARE
  • TWEET