"Megalife": Το βιβλίο του Nick Menza στα ράφια τον Νοέμβριο

Εξιστορούνται γεγονότα ακριβώς πριν, αλλά και μετά τον θάνατο του ντράμερ

25/07/2016 @ 21:32

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε και επισήμως πλέον το πολυαναμενόμενο βιβλίο του μακαρίτη ντράμερ των Megadeth, Nick Menza, με τίτλο "Megalife: Nick Menza The Book".

Στις 4 Νοεμβρίου θα βρεθούν στα ράφια των βιβλιοπωλείων όσα έγραψε ο Menza, αλλά και ο J. Marshall Craig, που περιλαμβάνουν γεγονότα ακριβώς πριν αλλά και μετά τον θάνατο του ντράμερ, που είναι περισσότερο γνωστός για την θρυλική δουλειά του με τους Megadeth κατά την λεγόμενη «κλασική» περίοδο του συγκροτήματος. Τα τελευταία χρόνια είχε συνεργαστεί με τους prog-rockers OHM:.

Σχέδια υπάρχουν και για μια συναυλία στην μνήμη του Menza στο Λος Άντζελες, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των γιων του, αλλά και ένα φιλανθρωπικό show των Megadeth προς τιμήν του. Το Σάββατο που μας πέρασε (23 Ιουλίου) ο Menza θα έκλεινε τα 52 του χρόνια.

Ο Κώστας Πολύζος έγραψε με αφορμή τον θάνατο του ντράμερ: «O Menza υπό μια έννοια ήταν ένα μουσικό πυροτέχνημα. Κυκλοφόρησε την αγία τετράδα των δίσκων με τους Megadeth και στη συνέχεια δεν ακούσαμε κάτι σημαντικό από εκείνον. Φοβάμαι, δυστυχώς, πως ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του με τον τρόπο που επέλεξε να ζει...». Η επίσημη αιτία θανάτου του είναι η καρδιακή προσβολή.

  • SHARE
  • TWEET