Lars Ulrich: «Παραμένουμε φρέσκοι επειδή συνεχώς επαναπροσδιορίζουμε αυτό που κάνουμε»

Ο drummer των Metallica μίλησε στα πλαίσια της εμφάνισης της μπάντας στην τελετή των Grammy

28/01/2014 @ 10:08
Ο drummer των Metallica, Lars Ulrich, μίλησε στο CBS, στα παρασκήνια της εμφάνισής τους στην τελετή των φετινών Grammy που έλαβε χώρα την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Ulrich δήλωσε: «Ο Lang Lang είναι πολύ δυναμικός και βγάζει απίστευτη ενέργεια. Είναι, επίσης, πάρα πολύ cool. Είναι καλός τύπος και αυτό βοηθάει πολύ. Νομίζω ότι κάναμε τέλειο συνδυασμό. Ήταν μια συνεργασία που πρότεινε ο manager μας, Peter Mensch.»

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που κρατάει φρέσκους τους Metallica μετά από πάνω από τριάντα χρόνια, απάντησε: «Μάλλον είμαστε φρέσκοι επειδή υπό μία έννοια επαναπροσδιορίζουμε συνεχώς αυτό που κάνουμε. Πέρσι κυκλοφορήσαμε την ταινία και κάνουμε και συνεργασίες σαν αυτή... Έχει πλάκα να μπορείς να κάνεις διαρκώς διαφορετικά πράγματα. Για εμάς, η ιδέα του δίσκος-περιοδεία-δίσκος-περιοδεία-δίσκος-περιοδεία είναι παρωχημένη. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ανανεωνόμαστε.»

Οι Metallica μοιράστηκαν τη σκηνή με έναν από τους πιο φημισμένους πιανίστες του κόσμου, τον Κινέζο Lang Lang, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «το πιο hot όνομα στην κλασική μουσική από το 1999 και μετά». Οι Metallica είχαν δηλώσει πριν την εμφάνιση:

«Πέρασαν 22 χρόνια από την τελευταία φορά που παίξαμε στα Grammy. Θα είναι πολύ ιδιαίτερη η εμφάνισή μας μαζί με τον Lang Lang, ο οποίος έχει παίξει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, στον Λευκό Οίκο, σε τελετές μουντιάλ, σε τελετή βραβείων Νόμπελ και σε πολλές άλλες σημαντικές εκδηλώσεις. Είμαστε, επίσης, πολύ περήφανοι που το soundtrack του "Through The Never" είναι υποψήφιο για Grammy στην κατηγορία Best Recording Package.»

Δείτε την εμφάνιση των Metallica εδώ.
  • SHARE
  • TWEET