Οι InnerWish στο Chania Rock Festival 2017

Ανακοινώθηκε και το τρίτο όνομα που θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ

30/12/2016 @ 17:59

Chania Rock Festival 2017
(30 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2017, Χανιά, Προμαχώνας San Salvatore)

Μέχρι στιγμής, για το Chania Rock Festival 2017, έχουν ανακοινωθεί οι Blind Guardian για την Παρασκευή 30/6 και οι Warlord για το Σάββατο 1/7. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και το τρίτο όνομα που θα παίξει στο φεστιβάλ και δεν είναι άλλοι από τους συμπατριώτες μας InnerWish, οι οποίοι θα εμφανιστούν το Σάββατο 1/7.

Οι InnerWish, είχαν εμφανιστεί στην πρώτη έκδοση του Chania Rock Festival, το 2002 κι επανέρχονται δυναμικά 15 χρόνια αργότερα!!! Η καριέρα τους ξεκίνησε το 1995, με το ντεμπούτο τους να κυκλοφορεί τρία χρόνια αργότερα. Το 2004 έβγαλαν το "Silent Faces" από την εταιρία του σπουδαίου manager Limb Schnoor, υπεύθυνου για σχήματα όπως οι Helloween, Angra, Rhapsody εκτός των άλλων, κάνοντας μία σειρά από σπουδαία live και ακολούθησε το "Inner Strength" το 2006, από την ίδια εταιρία.

Αλλαγή εταιρίας, με τη Σουηδική Ulterium να κυκλοφορεί το 2008 το "No Turning Back" και μετά, σαρωτικές αλλαγές στο line-up, ουσιαστικά έβαλαν στον πάγο το γκρουπ, μέχρι τις αρχές του 2016, και τον ομώνυμο δίσκο τους, που έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το συγκρότημα παίζει το μελωδικό heavy/power metal του, καλύτερα από ποτέ κι αυτό φαίνεται όχι μόνο στις αδιανόητα διθυραμβικές κριτικές τις οποίες έλαβε από τον παγκόσμιο metal Τύπο, αλλά και από τις ζωντανές του εμφανίσεις μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα το αθηναϊκό τους live, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τα  άτομα που συνέρρευσαν. 

Οι InnerWish αναμφισβήτητα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας τους κι αυτό θα φανεί με τον πιο προφανή τρόπο την 1η Ιουλίου στο Chania Rock Festival. 

Πολύ περιορισμένα early bird tickets με 45 ευρώ τιμή διημέρου στα:
123tickets.gr
No Remorse (Αθήνα)
Sirens (Αθήνα)
Nephilim (Θεσσαλονίκη)
Route 66 (Ηράκλειο)
Chaplin’s (Ρέθυμνο)
Beatnik (Ρέθυμνο)
Avalon (Χανιά)
Monsterville (Χανιά)

Facebook event

Innerwish Chania Rock Festival 2017

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET