Και οι Warlord στο Chania Rock Festival

Για μια μοναδική ευρωπαϊκή εμφάνιση το Σάββατο 1 Ιουλίου

27/12/2016 @ 18:26

Chania Rock Festival 2017
(30 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2017, Χανιά, Προμαχώνας San Salvatore)

Ενδέκατη διοργάνωση για το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα και παλιότερα φεστιβάλ της χώρας μας, το οποίο γίνεται από το 2002 στην πόλη των Χανίων. Μέχρι στιγμής, έχουν εμφανιστεί πολύ σημαντικά συγκροτήματα, παγκοσμίου βεληνεκούς, [Kreator (GER), Therapy? (IRL) W.A.S.P (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER),  Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GBR), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS)] αλλά κι εγχώρια σχήματα/καλλιτέχνες [Gus G, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker,  Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal κ.α.].

Μετά την ανακοίνωση των Blind Guardian για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, σειρά έχει ένα γκρουπ που θα μας τιμήσει με την παρουσία του το Σάββατο, 1η Ιουλίου. Ο λόγος για τους μοναδικούς κι επίσης πολυαγαπημένους του ελληνικού κοινού, Warlord, οι οποίοι θα δώσουν στο Chania Rock Festival τη μοναδική τους ευρωπαϊκή εμφάνιση για το 2017!!!

Ότι και να πούμε γι’ αυτό το γκρουπ είναι ελάχιστο. Άλλωστε, όταν ένα σχήμα έχει κάνει δύο συνεχόμενες sold-out συναυλίες το 2013 και μία ακόμη, την επόμενη χρονιά που προσέγγιζε το sold-out, προσφέροντας ρίγη συγκίνησης στον κόσμο και δάκρυα χαράς σε όσους παρακολούθησαν αυτές τις εμφανίσεις, τα λόγια είναι περιττά.

Η σύνθεση με την οποία έρχονται, είναι εκπληκτική: Ο ιδρυτής, «Πατριάρχης», ελληνικής καταγωγής, Bill Tsamis, με τον απαράμιλλο λυρισμό του, ο Κύπριος Νικόλας Λεπτός στα φωνητικά, μία από τις σπουδαιότερες σύγχρονες φωνές στο heavy metal, φυσικά ο Mark Zonder στα τύμπανα, ένας ζωντανός-θρύλος με μυθικές ικανότητες στο παίξιμο, ο Phillip Bynoe στο μπάσο, ο οποίος παίζει με τον Steve Vai κι έχει υπάρξει τρεις φορές υποψήφιος για Grammy, ο συμπατριώτης μας Άγγελος Βαφειάδης και ο Ιταλός κιθαρίστας Paulo Viani.

Δεν έχουν υπάρξει πολλές φορές στην ιστορία της μουσικής, όπου ένα συγκρότημα, με δύο δίσκους και -ουσιαστικά- συνολικά λιγότερα από 15 τραγούδια, να έχει επηρεάσει τόσο πολύ και να δημιουργήσει έναν τόσο ισχυρό πυρήνα οπαδών. Ο λόγος για τα 'Deliver us" (1983) και "And The Cannons Of Destruction Have Begun" (1984). Η επανένωσή τους με το "Rising Out Of The Ashes" το 2002, με τον Joacim Cans των Hammerfal στα φωνητικά, υπήρξε βραχύβια, λόγω προβλημάτων υγείας του Tsamis και της συζύγου του αργότερα και τα project των LORDIAN GUARD δεν έφταναν να σβήσουν τη δίψα των οπαδών των WARLORD που ζητούσαν περισσότερα. Μέχρι που έφτασαν οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και το "The Holy Empire" (2013), το οποίο ικανοποίησε όλους τους φίλους του σχήματος.

Όσοι παρακολουθήσατε τις συναυλίες τους, γνωρίζετε ότι αυτή η ευκαιρία δεν δικαιολογείται να πάει χαμένη. Όσοι κάνατε το λάθος και δεν είχατε πάει, είστε διπλά αδικαιολόγητοι!!!

The hammer will fall at Chania, this summer!!!

Πολύ περιορισμένα early bird tickets με 45 ευρώ τιμή διημέρου στα:

123tickets.gr
No Remorse (Αθήνα)
Sirens (Αθήνα)
Nephilim (Θεσσαλονίκη)
Route 66 (Ηράκλειο)
Chaplin’s (Ρέθυμνο)
Beatnik (Ρέθυμνο)
Avalon (Χανιά)
Monsterville (Χανιά)

Chania Rock Festival Warlord

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET