Glastonbury Festival: «Έκλεισαν» τα μεγάλα ονόματα και για το 2016!

Ανάμεσά τους δεν θα είναι οι Foo Fighters

21/06/2015 @ 13:19
Αν και το φετινό Glastonbury Festival δεν έχει ακόμα ανοίξει τις πύλες του να υποδεχτεί το φιλοθεάμον κοινό, οι πρωταγωνιστές της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη υπογράψει!

Η Emily Eavis, σε δηλώσεις της στο Digital Spy, διατείνεται ότι τα μεγάλα ονόματα του 2016 είναι ήδη στη θέση τους, πριν το ιστορικό μουσικό φεστιβάλ πάρει το καθιερωμένο ρεπό του, το 2017.

«Έχουμε τρεις headliners για του χρόνου, έτσι αυτό είναι πλήρως τακτοποιημένο» είπε η Eavis. «Είμαστε σε μια πολύ καλή θέση από την άποψη αυτή, διότι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε τώρα να επικεντρωθούμε στην υπόλοιπη δουλειά.»

Μιλώντας για την εξισορρόπηση του line-up μεταξύ των πιο παραδοσιακών rock συγκροτημάτων του φεστιβάλ και των μεγάλων ονομάτων από άλλα είδη όπως η dance και το hip- hop, η Eavis εξήγησε ότι πάντα προσπαθούν να φτιάξουν μια «δίκαιη» μείξη.

Παρά το ότι οι Foo Fighters χρειάστηκε να ακυρώσουν την φετινή headline εμφάνισή τους στο φεστιβάλ, η Eavis είπε ότι δεν θα παίξουν τελευταίοι το επόμενο έτος, ακόμα κι αν θα τους ήθελε πίσω στο μέλλον.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή του Glastonbury για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας για το Σαββατοκύριακο, καθώς και να εξοικειωθείτε με το χάρτη της περιοχής.
  • SHARE
  • TWEET