Εξώφυλλο για τους «άγριους» των Soulfly

01/08/2013 @ 11:34
Οι Soulfly κυκλοφορούν στις 4 Οκτωβρίου το "Savages", τον πρώτο τους δίσκο στην καινούρια τους δισκογραφική στέγη, Nuclear Blast, και ένατο συνολικά της καριέρας τους.

Την παραγωγή ανέλαβε ο Terry Date, γνωστός από τις δουλειές του με group όπως οι Pantera, οι Deftones και οι Soundgarden.

Τη θέση πίσω από το drumkit των Soulfy καλύπτει πλέον ο 21-χρονος γιος του Max Cavalera, Zyon. Η πρώτη φορά που ο Zyon συμμετείχε σε δισκογαφική δουλειά του πατέρα του ήταν το μακρινό 1993 και το περίφημο "Chaos AD" των Sepultura, καθώς οι πρώτοι χτύποι της καρδιάς του Zyon ακούγονται στην εισαγωγή του "Refuse/Resist".

Σε πέντε από τα δέκα τραγούδια που περιλαμβάνονται στην κανονική έκδοση του "Savages" συμμετέχουν στα φωνητικά οι Neil Fallon (Clutch), Mitch Harris (Napalm Death), Jamie Hanks (I Declare War), ο γιος του Max Cavalera, Igor Cavalera (Lody Kong), και ο μπασίστας των Soulfly, Tony Campos.

Το "Savages" πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένης έκδοσης digpack CD και διπλό βινύλιο με δύο επιπλέον κομμάτια.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του άλμπουμ, το οποίο αποκάλυψε πρόσφατα το συγκρότημα, καθώς επίσης και το track-listing του:

Soulfly - Savages

01. Bloodshed (feat. Igor Cavalera)
02. Cannibal Holocaust
03. Fallen (feat. Jamie Hanks)
04. Ayatollah Of Rock 'N' Rolla (feat. Neil Fallon)
05. Master Of Savagery
06. Spiral
07. This Is Violence
08. K.C.S. (feat. Mitch Harris)
09. El Comegente (feat. Tony Campos)
10. Soulfliktion
11. Fuck Reality (bonus track)
12. Soulfly IX (bonus track)
  • SHARE
  • TWEET