«O Jack White είναι ο άγιος-προστάτης του vibe!»

Οι Death From Above 1979 ηχογραφούν live άλμπουμ παρουσία Jack White και Mick Jagger

21/04/2016 @ 01:25

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Melvins, The Shins, Parquet Courts και The Kills, οι Death From Above 1979 επισκέφθηκαν την Third Man Records του Jack White το καλοκαίρι που μας πέρασε και ηχογράφησαν εκεί ένα live άλμπουμ.

Η προσπάθεια περιλαμβάνει 11 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν απευθείας και αναμένεται στα ράφια των δισκοπωλείων αυτή την Παρασκευή, 22 Απριλίου.

Σε δελτίο τύπου, η μπάντα αναφέρεται στον White σαν τον «άγιο-προστάτη του vibe» και αναπολεί έναν αγώνα μπόουλινγκ στις 3 τα ξημερώματα με τον Mick Jagger, ο οποίος βρέθηκε στην ηχογράφηση: 

«Πάντα μας ανησυχούσαν οι ζωντανές ηχογραφήσεις, γιατί μπορεί να καταλήξουν τόσο άγονες και επίπεδες και να μην καταφέρουν ποτέ να μεταφέρουν το συναίσθημα της συναυλίας. Το συναίσθημα της στιγμής. Αλλά αν υπάρχει κάποιος που ξέρει από στιγμές, αυτός είναι ο Jack White. Γράψαμε δύο εικοσάλεπτα σετ και πήγαν κατευθείαν στην παραγωγή. Χωρίς δεύτερες ευκαιρίες. Τρομακτικό αλλά ζωντανό.

 Α ναι, ήταν και ο Mick Jagger εκεί! Αναφέραμε ότι βγήκαμε για φαγητό με τον Jack και τον Mick και καταλήξαμε να παίζουμε μπόουλινγκ μαζί τους μέχρι τις 3 τα ξημερώματα; Κέρδισε ο Jack, για την ιστορία».

Ακούστε το "Right On Frankenstein" εδώ.

"Live At Third Man Records" Tracklist:

Side A:
01. Right On Frankenstein
02. Virgins
03. Going Steady
04. White Is Red
05. Trainwreck 1979
06. Gemini

Side B:
07. Little Girl
08. Go Home Get Down
09. Government Trash
10. Always On
11. The Physical World

  • SHARE
  • TWEET