Αυτή την Πέμπτη οι Annihilator στο Gagarin 205. Κερδίστε προσκλήσεις!

22/11/2010 @ 10:32
Τον αποκαλούν riff-meister, θεό της κιθάρας, τον μοναδικό lead ρυθμικό κιθαρίστα, μέχρι και Chuck Norris του metal. Όποιο από τα παραπάνω -αν όχι όλα- και να ισχύει, ένα δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στον Jeff Waters. Ότι ευθύνεται για πολλούς από τους «ύμνους» του speed metal.

Οι Annihilator εμφανίζονται αυτή την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205, στην Αθήνα.

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 4 μονές προσκλήσεις για το live των Annihilator στην Αθήνα. Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Annihilator" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου στις 21:00 και οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα.

Καλή τύχη!

Με μία δισκογραφία που περιλαμβάνει 13 studio άλμπουμ, ξεκινώντας με το "Alice In Hell" που συντάραξε το metal το 1989 -και παραμένει μόνιμα σε λίστες των καλύτερων heavy metal άλμπουμ όλων των εποχών- και καταλήγοντας στον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το Μάιο και έφτασε μέχρι το νούμερο 14 των ελληνικών charts, οι Annihilator έχουν πολλά αγαπημένα κομμάτια που θα μας κάνουν να χτυπηθούμε ανελέητα στις 25 Νοεμβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line το www.ticketpro.gr.

Τιμή εισιτηρίου: 28€ προπώληση. Ώρα έναρξης: 21:00.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Jeff Waters στο Rocking.gr για τις επερχόμενες συναυλίες των Annihilator στην Ελλάδα και άλλα ενδιαφέροντα.
  • SHARE
  • TWEET