Ακούστε δύο νέα τραγούδια των Foo Fighters

Τρεις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του "Sonic Highways" ο Dave Grohl και η παρέα του χτυπούν… διπλά

07/11/2014 @ 11:08
Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες η αμερικανική μπάντα μας έχει δώσει τα "Something From Nothing", "The Feast and the Famine" και "Congregation".

Χθες, στη διάρκεια ενός session για το ραδιόφωνο του BBC, το Radio 1, έπαιξαν για πρώτη φορά ακόμα ένα νέο τραγούδι, το "Outside" το οποίο μπορείτε να το ακούσετε από εδώ. Το "Outside" γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο Rancho De La Luna στην περιοχή Joshua Tree της Καλιφόρνια. Συμμετέχει ο κιθαρίστας των Eagles, Joe Walsh και ο ηγέτης των Masters of Reality, Chris Goss.

Λίγο αργότερα οι F.F. , μέσω της σελίδας της στο YouTube, έδωσε στη δημοσιότητα το πέμπτο τραγούδι από το "Sonic Highways", το "What Did I Do?/God As My Witness" (ηχογραφηθηκε στο Οστιν του Τέξας) με τη συμμετοχή στην κιθάρα του Gary Clark Jr. Ακούστε το από εδώ.

Παράλληλα, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Dave Grohl τόνισε πως θα γούσταρε να κάνει ακόμα ένα δίσκο με τους Them Crooked Vultures, το supergroup με τους John Paul Jones των Led Zeppelin και Josh Homme των Queens of the Stone Age. «Ολοι το θέλουμε, αλλά είναι θέμα χρόνου. Κανείς μας δεν έχει αυτή τη στιγμή».


  • SHARE
  • TWEET