Honeybadger, Bruce Vs The Chocolate Cake

Αθήνα @ DeathDisco

Honeybadger, Bruce Vs The Chocolate Cake Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Honeybadger, Bruce Vs The Chocolate Cake
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 8 / 10 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης viva.gr
Διοργανωτής

Οι Desert/Heavy rockers Honeybadger υποδέχονται το 2023 ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στη σκηνή του Death Disco για ένα δυναμικό live, λίγο πριν την αυγή νέων πραγμάτων για τη μπάντα. Μαζί τους ως special guests οι φρέσκοι και ανερχόμενοι alternative rockers Bruce VS the Chocolate Cake.

Honeybadger
Οι Honeybadger περπάτησαν στο δρόμο του desert rock για πρώτη φορά μαζί το 2015, με παράλληλες επιρροές το heavy rock, το stoner, τον indie και τον grunge ήχο. Από τότε δισκογραφικά έχουν δημιουργήσει το "The Rain" EP (2017) και το πρώτο ολοκληρωμένο LP τους με το όνομα "Pleasure Delayer" (2020). Η αναγνώριση από τη σκηνή σε Ελλάδα και εξωτερικό ήρθε σχετικά γρήγορα, μαζί με τη συνεχή τους προσπάθεια για εξέλιξη του μουσικού είδους τους. Έχοντας κάνει αρκετά lives δίπλα σε σημαντικές μπάντες του ήχου, με τελευταία μια εκρηκτική εμφάνιση στο Under the Sun Cariocas Rock Festival τον Ιούλιο του 2022, προχωράνε αποφασιστικά για τη δημιουργία του δεύτερου τους full length album που αναμένεται στο πρώτο μισό του 2023.
FB: facebook.com/Honeybadgertheband
IG: instagram.com/honeybadger_band_official/
OW: www.honeybadger.band


Bruce vs the Chocolate Cake
Οι Bruce είναι μια μπάντα, με alternative rock and roll στοιχεία και ιδιαίτερη αγάπη στα γρήγορα tempo, που σχηματίστηκε το χειμώνα του 21 στο εξωτικό Γαλάτσι. Σκοπός τους είναι να εξωτερικεύσουν τα πιστεύω και τις ανησυχίες τους πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τη καθημερινότητα και τα όνειρά τους.
Το πλήρες όνομα της μπάντας είναι Bruce Vs the Chocolate Cake, ένας τίτλος που προέκυψε από την ανάμνηση της άνισης μάχης που έδωσε ο νεαρός Bruce απέναντι σε μια τούρτα σοκολάτας, μία μάχη που θυμίζει τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά απέναντι σε άτομα, καταστάσεις ή και στους δαίμονες που έχουμε μέσα μας.
Έχοντας ήδη δύο single (Mary Magdalene και Violations) στο ενεργητικό τους, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ugly Generation.
FB: facebook.com/brucevsthechocolatecake
IG: instagram.com/brucevsthechocolatecake/

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/honeybadger-bruce-vs-the-chocolate-cake/

  • SHARE
  • TWEET