Monophonics, Ταφ Λάθος

Αθήνα @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Monophonics, Ταφ Λάθος Αθήνα @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Συγκροτήματα Monophonics, Ταφ Λάθος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διεύθυνση Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 25 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's, hunteragency.gr
Διοργανωτής Artway

MOΝΟPHONICS & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Η μπάντα-έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί MONOPHONICS, και μαζί τους ο ανατρεπτικός ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. 

Οι MONOPHONICS δεν χρειάζονται συστάσεις. Η σπουδαία psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το San Francisco της California, που εδώ και χρόνια έχει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ στο Greek Tour της, με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

'Bang Bang', 'Promises', 'Hanging On', 'Lying Eyes' αλλά και κομμάτια από το νέο τους album, “Sage Motel”, fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ και δυνατά φωνητικά θα πλημμυρίσουν τον χώρο σε ένα ακόμα ξεσηκωτικό Live Performance - πράγμα για το οποίο άλλωστε φημίζονται! 

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ο καλλιτέχνης που δεν σταματά να δοκιμάζει και να τολμά, έχοντας πάντα το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει καταφέρει να περάσει τη μουσική του σε ετερόκλητα ακροατήρια μέσα από τους πειραματισμούς του, που ξεκινούν από τη funk και τη soul και φτάνουν μέχρι τη δημοτική παράδοση.

MONOPHONICS & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ μαζί στη σκηνή της Τεχνόπολης για να μοιραστούν μουσική, θέαμα και ιδέες, γεμάτοι δύναμη και πάθος, σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

INFO

MONOPHONICS & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ώρα έναρξης: 20.30 

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.00

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 25€

H προπώληση ξεκίνησε

viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876

Διοργάνωση: ARTWAY

  • SHARE
  • TWEET