Aherusia, Illusory, Human Genom

Αθήνα @ Temple Athens

Aherusia, Illusory, Human Genom Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Aherusia, Illusory, Human Genom
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης viva.gr, Viva Spots
Διοργανωτής 3 Shades Of Black

Το "Bacchous ~Epiphanies Of The Crazy God" είναι ένα ταξιδιάρικο, θλιμμένο, ευλαβικό, άφοβο και επαναστατικό έργο. Πιστοί στις folk metal/post black αναζητήσεις τους δημιουργούν μια νέα αφήγηση που το μήνυμά της απευθύνεται στο σήμερα.
Ο Βάκχος/Ζαγρέας/Διόνυσος, μέσα σε αυτό το γαϊτανάκι των συμβολισμών που διέπουν τους μύθους του, είναι ένας θεός που δεν φοβάται να ακολουθήσει τον θνητό δρόμο, είναι ένας θεός διωκόμενος από παντού: από κάθε εξουσία, από κάθε έναν φοβισμένο τυραννίσκο. Είναι ένας θεός που εξυψώνει την ανθρώπινη φύση, θεωρώντας δεδομένη την ισότητα στα φύλα (όσα και αν τελικά προκύπτουν να είναι αυτά βάση αυτοπροσδιορισμού). Για τον τρελό αυτόν θεό, είναι αδιανόητο να στερούνται οι άνθρωποι, το φαγητό, την μόρφωση και την χαρά. Είναι δοσμένα σε αφθονία για όλους, αν οι αντιθέσεις και τα εμπόδια, που ο φόβος μας δημιούργησε, παραμεριστούν. Το μήνυμά του, είναι ένα μήνυμα που σπάει τον κύκλο της βίας. Η μέθεξη μαζί του είναι οργιαστική και βροντερή όπως και αυτή καθ' αυτή η αφτιασίδωτη αλήθεια. Η έκσταση που προσφέρει είναι παροξυστική γιατί πολύ απλά υπερβαίνει τα τεχνητά όρια των θεσφάτων αυτής της σημερινής σύγχρονης "καθωσπρέπει" κοινωνίας και πολιτείας. Είναι τρελός γιατί ακόμα και στην άκρατη επαναστατικότητά του ζητά και επιδιώκει την σύνθεση, την σύγκληση, την συγχώρεση. Τι πιο επίκαιρο από ένα τέτοιο μήνυμα στο σήμερα; Τι πιο αναγκαίο;
Ο δίσκος αυτός απευθύνεται στον κάθε άνθρωπο που ξεκινά την επανάσταση στα μικρά πράγματα και τηρεί αυτή την πορεία δίχως να υπολογίζει το συμφέρον ή το κόστος. Αυτός ο δίσκος μιλά για τον ήρωα που πλέον έχουμε τόσο ανάγκη στο σήμερα. Τον ήρωα που είναι τόσο μόνος από τις επιλογές του, τον ήρωα που μπορούμε να σφυρηλατήσουμε ο καθένας μέσα μας, για να αλλάξει επιτέλους κάποτε κάτι.
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι heavy metallers Illusory που από το 1992 μέχρι και σήμερα έχουν ακολουθήσει μία ανοδική πορεία, που μετράει 3 εξαιρετικές δισκογραφικές δουλειές από το 2013 και μετά, με αποκορύφωμα το "Crimson Wreath" του 2021, που ανακηρύχθηκε album της χρονιάς σε 3 διαφορετικά media outlets σε ΗΠΑ και Μεξικό. Την συναυλία θα ανοίξουν οι προσφάτως επαναδυνδεδεμένοι heavy power metallers Human Genom, που αυτή την περίοδο βρίσκονται στην διαδικασία δημιουργίας νέου υλικού αλλά και επανηχογράφησης του παλαιότερου, το οποίο σκοπεύουν να παρουσιάσουν με το νέο ανανεωμένο line-up τους σε σωρεία ζωντανών εμφανίσεων.


Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση και 12€ στο ταμείο.

Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/.../music/aherusia-bacchus-release-show/


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: https://thetemple.gr
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr

  • SHARE
  • TWEET