The Lobsters, The Ripples, Hummings

Αθήνα @ Faust

The Lobsters, The Ripples, Hummings Αθήνα @ Faust
Συγκροτήματα The Lobsters, The Ripples, Hummings
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Faust
Διεύθυνση Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλέφωνο 210-3234095
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Faust
Διοργανωτής

 ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

THE LOBSTERS - THE RIPPLES - HUMMINGS

Mία hard rock βραδιά στο Faust! Tρία ροκ συγκροτήματα, με το δικό τους στίγμα το καθένα, ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust σε μία ηλεκτρισμένη εμφάνιση την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

«The Lobsters»

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο Rock ‘n Roll συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούλιο 2019 και έχει κυκλοφορήσει ήδη το δεύτερό του single και το πρώτο του βίντεοκλιπ: «Let’s Have A Good Time», σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Έχουν εμφανιστεί ως headliners σε ιστορικά venues όπως το Κyttaro Live Club και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ, όπως το Under The Sun Fest. Αυτή την περίοδο, βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας τα τραγούδια για τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«The Ripples»

«The Ripples» ή, αλλιώς, τα 4 «Freaks with Dreams» έρχονται με τον δικό τους ήχο και αξέχαστα riffs, σε μια μίξη ειδών από Modern Hard Rock και Rock n’ Roll μέχρι Prog και Metal. Με δυναμική παρουσία που κατακτά την σκηνή παρουσιάζουν συνθέσεις από τον πρώτο επερχόμενο δίσκο τους «Alcoholic Ice Cream», αλλά και νέες φρέσκιες ιδέες από τον δεύτερο δίσκο που βρίσκεται, ήδη, στα σκαριά.

«Hummings»

 

Πληροφορίες:

‘Ωρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr 

  • SHARE
  • TWEET