Emigre

Θεσσαλονίκη @ Rigas

Emigre Θεσσαλονίκη @ Rigas
Συγκροτήματα Emigre
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Rigas
Διεύθυνση Νικολάου Πλαστήρα 20 (Χαριλάου)
Τηλέφωνο 2310-304674
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Plus Promotion

«GET READY» For Studio Sessions 
EMIGRE - Στάθης Παναγιώτοπουλος - Nergie
Σάββατο 20/2 @ Rigas All Bar Experience
Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 21:00

Το επιτυχημένο μουσικό project των EMIGRE με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την Dj Nergie, “Get Ready for Studio Sessions” παρουσιάζεται ζωντανά αυτό το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο Rigas All Bar Experience στην Χαριλάου (Νικολάου Πλαστήρα 20).

Η ιστορία ξεκινάει για ακόμα μια φορά μέσα στο στούντιο των EMIGRE και σε μια πρόβα όπου τζαμάροντας το επικό “Get Ready” από τους θρυλικούς Temptations τους επισκέπτεται ο φίλος τους και μουσικά συνοδοιπόρος Στάθης Παναγιωτόπουλος. Μετά την πρώτη παγωμάρα από τα επιτυχημένα “κρύα” ανέκδοτα του Στάθη, το κλίμα ξανά ζεσταίνεται μέσα από την πρόβα και νέες ιδέες γεννιούνται. Στην παρέα τους προστίθεται και η μουσική παραγωγός, DJ και ερμηνεύτρια Nergie, όπου ο πειραματισμός συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες… Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής συνύπαρξης είναι η εξέλιξη των “Studio Sessions” σε ένα Show που περιλαμβάνει τις μοναδικές ερμηνείες των EMIGRE, άφθονο χιούμορ από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μουσικές επιλογές και χορευτικές ερμηνείες από την Nergie. 

«GET READY» for Studio Sessions το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο Rigas All Day Bar Experience με τους EMIGRE τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την Dj Nergie… είσαστε έτοιμοι για ακόμα μια βραδιά με ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης!

Links:
EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Facebook page: https://www.facebook.com/skylos.gr
Margie Nergie Facebook page: https://www.facebook.com/margie.nertzi

  • SHARE
  • TWEET