Bog Art, The Athenian Phanerothyme Conspiracy

Αθήνα @ Modu

Bog Art, The Athenian Phanerothyme Conspiracy Αθήνα @ Modu
Συγκροτήματα Bog Art, The Athenian Phanerothyme Conspiracy
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Modu
Διεύθυνση Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Bog Art και οι The Athenian Phanerothyme Conspiracy μοιράζονται τη σκηνή του MODU, για ένα σαββατόβραδο γεμάτο μουσικές αποκαλύψεις και ερωτήματα που απαιτείται περισσότερο θάρρος για να τα υποβάλλει κανείς, παρά για να τα απαντήσει!

Info

Είσοδος: Ελεύθερη
Άνοιγμα θυρών: 21:00
Κολωνού 76, Μεταξουργείο

Bog art

Γιορτάζοντας τα δεκατρία χρόνια από την πρώτη συνάντηση τους το 2003, οι Βοg art –πιστοί στο διαρκώς εξελισσόμενο μουσικό υβρίδιο που οι ίδιοι αποκαλούν «container rock» και το οποίο συνδυάζει παραμορφωμένα ηλεκτρικά φορτία, punk ξεσπάσματα, blues ρυθμούς, έντονη θεατρικότητα, ποίηση, και παιδικά τραγούδια– πραγματοποιούν αύξηση κατά 33,33 % του αριθμού των μελών τους και, με την επιβίβαση στο σχήμα και του κιθαρίστα Θέμη Βασιλείου (Sons of Zevedeus), εμφανίζονται για πρώτη φορά επισήμως στη σκηνή ως κουαρτέτο, αποφασισμένοι να παρουσιάσουν νέα κομμάτια, αλλά και ενδιαφέρουσες ανακαινισμένες εκδοχές παλαιότερων επιτυχιών από τους δυο δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει!

Facebook: facebook.com/bog.art.gr

bogart.bandcamp.com/album/insidecide

The Athenian Phanerothyme Conspiracy

Οι Athenian Phanerothyme Conspiracy είναι ένας ψυχεδελικός μύκητας. Είναι η δάφνη στους χρησμούς της Πυθίας, είναι το μυστικό συστατικό της τροφής των μάγων του Περού. Είναι κι ένα συγκρότημα με ανάλογους σκοπούς. Τα όργανα που χρησιμοποιεί είναι το σιταρ, οι κιθάρες, το μπάσο, τα τύμπανα και μερικά ακόμη. Δεν είναι χίπικη μπάντα αλλά συμπαθεί τους αυθεντικούς χίπηδες, δεν ούτε πανκ μπάντα αλλά συμπαθεί το αυθεντικό πανκ, δεν είναι βέβαια με τίποτα χιπστερ μπάντα και αντιπαθεί το χιπστερ ως ψεύτικο.

facebook.com/TheAthenianPhanerothymeConspiracy

youtube.com/watch?v=xDdZd0Z3j-0

  • SHARE
  • TWEET