Sky Valley, Fool In The Box, Rascal Whack

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Sky Valley, Fool In The Box, Rascal Whack Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Sky Valley, Fool In The Box, Rascal Whack
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Sky Valley + Fool in the Box Live w/ Rascal Whack
Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Τρεις αθηναϊκές μπάντες μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ένταση, ψυχεδέλεια, blues, progressive, desert, stoner rock και αφετηρία το six d.o.g.s.

Οι sky valley είναι ένα πενταμελές instrumental σχήμα από τα Μεσόγεια με αρκετές δόσεις ψυχεδέλειας και μπλουζ μεταβάσεις που θυμίζουν παλαιότερες δεκαετίες. Σύντομα ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το debut album τους.

https://www.youtube.com/user/skyvalleyband

Άγγελος Γκούμας – drums/octapad, Άγγελος Παπαδόπουλος – guitars, Δημήτρης Μπερεβέσκος – bass guitar, Σταύρος Τσελέπης – synth and keys, Γιώργος Παναγόπουλος - σαξόφωνο

Οι Fool in The Box είναι ένα alternative rock τρίο από την Αθήνα, ενεργό από το 2007. Η μπάντα σχηματίστηκε από τους Απόλλωνα Αβατάγγελο (φωνές-κιθάρες), Άγη Βουγά (μπάσο) και Γιώργο Ράδο (τύμπανα), φίλους και συνοδοιπόρους σε διάφορα μουσικά σχήματα. O ήχος του συγκροτήματος έχει ως βιωματική βάση τον rock ήχο των ‘90s, ενώ τα ακούσματα και οι επιρροές τους απλώνονται σε ολόκληρο το μουσικό φάσμα (από rock, alternative, pop μέχρι jazz, progressive κτλ). Το στιβαρό rhythm section, τα μελωδικά φωνητικά και το groove είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ήχου τους. Έχοντας κυκλοφορήσει το full length άλμπουμ τους Fool In The Box εδώ και λίγο καιρό υπόσχονται ένα πολύ δυνατό και αξέχαστο live

https://foolinthebox.bandcamp.com/

Οι Rascal Whack είναι μια ανερχόμενη πενταμελής μπάντα από τα Μεσόγεια, που έχει κερδίσει πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα της βήματα, χάρη στο heavy rock ύφος της με στοιχεία stoner-desert-psych rock. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 το debut album της με τίτλο “GAMEROLLER”. Το σχήμα βγάζει έντονα ελκυστικά groove, χωρίς να λείπει το στοιχείο της ατμόσφαιρας από τη μουσική τους.

Ρόκας Κώστας – drums/percussions, Λαδάς Κρις – bass guitar, Λαδάς Σπύρος – lead guitar, Σκαλούμπακας Στάθης - vocals, Δελαπόρτας Άκης – rythm guitar.

http://rascalwhack.bandcamp.com/

  • SHARE
  • TWEET