Jojo Mayer, Janek Gwizdala, Paolo Di Sabatino

Αθήνα @ Αθηνά Live

Jojo Mayer, Janek Gwizdala, Paolo Di Sabatino Αθήνα @ Αθηνά Live
Συγκροτήματα Jojo Mayer, Janek Gwizdala, Paolo Di Sabatino
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αθηνά Live
Διεύθυνση Λ. Ποσειδώνος 3
Τηλέφωνο 210-4813605
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

JOJO MAYER (d)- JANEK GWIZDALA (b)-PAOLO Di SABATINO (p)
Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου ’15

Συνεχίζεται δυναμικά η χρονιά στο Αθηνά live. H παρέλαση κορυφαίων μουσικών, έχει γίνει πλέον θεσμός.

Έτσι λοιπόν για μία ακόμη φορά, ένα δυναμικό μουσικό σχήμα που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα, θα φιλοξενηθεί στον Jazz/fusion χώρο, που για 12η συνεχή χρονιά συνεχίζει τη μετάκληση των μεγαλύτερων μουσικών του κόσμου.

Οι Trace elements θα βρίσκονται κοντά μας για δύο ξεχωριστές συναυλίες. Τρείς εξαιρετικοί μουσικοί, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους για όλους εμάς που αγαπάμε την καλή μουσική.

Ο εκπληκτικός drummer JOJO MAYER, ξεκίνησε να παίζει από πολύ μικρή ηλικία έχοντας σαν κύριες επιρροές τους Buddy Rich, Jack DeJohnette και Tony Williams. Στα 18 του, επαγγελματίας μουσικός πια, μπαίνει στο group του Monty Alexander. Περιοδεύοντας μαζί του, μπαίνει για τα καλά στη Jazz και καταλήγει να συνεργάζεται με μουσικούς γίγαντες όπως ο Dizzy Gillespy και η Nina Simone.

Μετά και από αυτές τις συνεργασίες, καθιερώνεται επίσημα ως μουσικός της ευρύτερης Jazz σκηνής και συμμετέχει σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ όπως το North Sea Jazz Festival, Montreaux, Nice κλπ

Στην πορεία πρωτοπορεί, ενώνοντας τη jazz με μουσικές επιρροές από jungle, drum and bass, afrocuban κλπ. και ταυτόχρονα με τις απίστευτες τεχνικές που χρησιμοποίησε (heel-toe bass drum, Moeller stroke, pull-out technique) που του έδωσαν τη δυνατότητα να παίζει με απίστευτη ταχύτητα αλλά και με απόλυτη ακρίβεια, καθιερώθηκε ανάμεσα στους καλύτερους drummers του κόσμου.

Μαζί του στο μπάσο, ο JANEK GWIZDALA, ο οποίος καθιερώθηκε την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στους διεθνώς γνωστούς μουσικούς παίζοντας είτε με το δικό του group, είτε δίπλα σε ονόματα όπως οι : Randy Brecker, Hiram Bullock, Mike Stern, Airto Moreira, Chuck Loeb, Peter Erskine, Flora Purim, Pat Metheny, Marcus Miller, Paul Shafer, Wayne Krantz, and Mark Turner.

Το trio συμπληρώνει ο βιρτουόζος πιανίστας/συνθέτης PAOLO Di SABATINO. Η ντραμιστική δύναμη του Jojo Mayer, ο νεωτεριστικός ήχος το Janek Gwizdala στο μπάσο και το μελωδικό παίξιμο του Paolo Di Sabatino στο πιάνο μας δίνουν το εκπληκτικό μουσικό αποτέλεσμα που περιμένουμε από ένα group υψηλών προδιαγραφών όπως οι TRACE ELEMENTS.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DRUMS από τον JOJO MAYER : ΣΑΒΒΑΤΟ 12.30μ.μ.

Παρασκευή 13 Μαρτίου ’15 ΩΡΑ : 21.30
Σάββατο 14 Μαρτίου ’15 ΩΡΑ : 22.30
ΑΘΗΝΑ΄ Live : Λ. Ποσειδώνος 3 – Παραλία Ν. Φαλήρου- Μοσχάτου
Τηλ. 210 4813605 – 210 4819355
e-mail : arsnova@fakanas.gr
  • SHARE
  • TWEET