Attrition, Denial Of Service

Αθήνα @ DeathDisco

Attrition, Denial Of Service Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Attrition, Denial Of Service
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Death Disco
Διοργανωτής Darkwaveradio.net

Death Disco + Darkwaveradio.net presents:

ATTRITION (experimental, industrial - UK)
+ DENIAL OF SERVICE (electronic, industrial - GR)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η προηγούμενη συναυλία τους στην Αθήνα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμάς. Πέρα του ότι είναι μια από τις καλύτερες συναυλίες που που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ήταν και η πρώτη φορά που συγκρότημα της αλλοδαπής ανέβηκε στο stage του Death Disco! Ένα stage που έκτοτε, τις αρχές του 2013, φιλοξένησε και θα συνεχίσει να φιλοξενεί ουκ ολίγους αξιόλογους καλλιτέχνες εντός και εκτός των συνόρων.

Και αυτή όμως είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμάς μιας και για πρώτη φορά συνδιοργανώνουμε συναυλία με τους καλούς μας φίλους και συνεργάτες από το darkwaveradio.net! Οι οποίοι επέλεξαν να "μπλεχτούν" στα δίχτυα της διοργάνωσης για χάρη αυτής της πολύ αγαπημένης τους μπάντας!

Οι Attrition λοιπόν, δημιούργημα του Martin Bowes πριν 30 και βάλε χρόνια στο Κόβεντρι της Αγγλίας και με επιρροές στο ξεκίνημά τους από την punk νοοτροπία και την experimental αισθητική, αποτέλεσαν σημαντικό μέρος της παλιάς Industrial σκηνής μαζί με μπάντες όπως οι Coil, Test Department, Legendary Pink Dots, In The Nursery, etc..

Έχουν πλέον κυκλοφορήσει περίπου 15 άλμπουμς, με μερικά από αυτά να είναι εξαιρετικά, ειδικά της mid-80's περιόδου (The Attrition Of Reason, Smiling At the Hypogonder Club, In The Realm of the Hungry Ghosts).

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Denial of Service.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 12€ αποκλεισιτικά και μόνο στο Death Disco τις μέρες και ώρες λειτουργίας του club.
  • SHARE
  • TWEET