Victor Wooten Band

Αθήνα @ Αθηνά Live

Συγκροτήματα Victor Wooten Band
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αθηνά Live
Διεύθυνση Λ. Ποσειδώνος 3
Τηλέφωνο 210-4813605
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΑΘΗΝΑ΄ Live

VICTOR WOOTEN BAND
Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Οκτωβρίου ’14

Victor Wooten (b)- Regi Wooten: (g) Karlton Taylor: (keys)- Roy “ Futureman” Wooten (d)

Δυναμικά ξεκινάει η φετινή χρονιά στο ΑΘΗΝΑ΄ Live που ανοίγει τις πόρτες στο μουσικόφιλο κοινό με το εκπληκτικό group του Victor Wooten.

Ο Victor Wooten είναι ο μπασίστας που έχει επηρεάσει τους περισσότερους μπασίστες παγκοσμίως, μετά τον Jaco Pastorius.

Πέντε φορές βραβευμένος με Grammy, γνωστός εκτός από τις solo ηχογραφήσεις και περιοδείες του, και σαν μέλος των εκπληκτικών, επίσης βραβευμένων με Grammy: Bela Fleck και Flecktones.

Bach του μπάσου… Michael Jordan του μπάσου είναι οι χαρακτηρισμοί που του δόθηκαν από κοινό και κριτικούς. Πρωτοπόρος στον τρόπο που παίζει, συνθέτης, ενορχηστρωτής, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, multi instrumentalist, ένας πολυβραβευμένος τιτάνας της μουσικής.

Ο μοναδικός που πήρε 3 φορές τον τίτλο του μπασίστα της χρονιάς από το Αμερικάνικο περιοδικό Bass Player, ενώ το 2011 ψηφίστηκε από το Rolling Stone Magazine, ως ένας από τους καλύτερους μπασίστες όλων των εποχών.

O νεότερος από τα 5 παιδιά της οικογένειας Wooten, άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός, υπό την καθοδήγηση του κιθαρίστα αδελφού του Regi.

Έλειπε από το group της οικογένειας Wooten ένας μπασίστας, και ο ρόλος αυτός ανατέθηκε στον 2 ετών Victor Wooten. Σε ηλικία 5 ετών δίνει τις πρώτες του συναυλίες στην αυλή του σπιτιού του στη Χαβάη, ενώ σε ηλικία 6 ετών περιοδεύει μαζί με τα αδέλφια του, ανοίγοντας τις συναυλίες του θρύλου της soul Curtis Mayfied.

Έκτοτε και μέχρι τώρα περιοδεύει παίζοντας άλλοτε με τα αδέρφια του, ή με τους Flecktones, ή με το group SMV που αποτελείται από τους ήρωες των νεανικών του χρόνων Stanley Clark και Marcus Miller, είτε με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής διεθνώς, ξεσηκώνοντας το κοινό του με την εκπληκτική τεχνική του παιξίματός του.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ’14 ΩΡΑ : 21.00 & Σάββατο 25 Οκτωβρίου ’14 ΩΡΑ : 22.30

ΑΘΗΝΑ΄ Live : Λ. Ποσειδώνος 3 – Παραλία Ν. Φαλήρου- Μοσχάτου
Τηλ. 210 4813605 – 210 4819355

  • SHARE
  • TWEET