«Εκτοξεύεται» στο διάστημα η αγάπη του Jack White για τα βινύλια (teaser)

Ο Jack White στέλνει βινύλιο της Third Man Records στο …διάστημα

21/07/2016 @ 14:02

Η γοητεία που ασκεί το βινύλιο στον Jack White είναι γνωστή. Η Third Man Records φτιάχτηκε λόγω της συγκεκριμένης αγάπης.

Είναι πολύ πιθανό η αγάπη του White για τα βινύλια να …εκτοξευθεί στο διάστημα.

Το δισκογραφικό label του τραγουδοποιού κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες ένα teaser με το οποίο υπόσχεται πως θα γράψει, για ακόμη μια φορά, ιστορία, στις 30 Ιουλίου..

Το clip με φόντο τον έναστρο ουρανό και τις λέξεις να εμφανίζονται με χρυσά γράμματα σε στυλ Star Wars, παρουσιάζει ένα χρυσό βινύλιο να πλησιάζει την οθόνη. Πρόκειται για το δίσκο του Carl Sagan, "A Glorious Dawn" ο οποίος κυκλοφόρησε από την Third Man το 2009.

Ο Sagan, γνωστός αστροναύτης που είχε το ρόλο του αφηγητή στη σειρά "Cosmos" της δεκαετίας του ’80, πέθανε το 1996. Μερικά αποσπάσματα των αφηγήσεών του κυκλοφόρησαν σε 7ιντσο βινύλιο της εταιρείας.   

Ο White στο παρελθόν είχε εκμυστηρευθεί στον αστροναύτη Buzz Aldrin το όραμά του για τον πρώτο δίσκο που θα παιχτεί στο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, το κρυφό project έχει ως σκοπό το πρώτο βινύλιο που θα ακουστεί στο διάστημα να είναι μια από τις εκδόσεις της Third Man Records.

Ερωτηθείς σε σχέση με το πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο ο μουσικός είχε απαντήσει αστειευόμενος πως σκέφτεται να «εκτοξεύσει» ένα μπαλόνι από το οποίο θα κρέμεται ένα πικάπ. Το μόνο πρόβλημα στο οποίο δεν είχε βρει λύση ήταν το πώς η βελόνα θα έμενε πάνω στο βινύλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Στο teaser που ακολουθεί φαίνεται πως ο Jack White, πλέον, δεν αστειεύεται.

 

  • SHARE
  • TWEET