Επανένωση Slipknot-Joey Jordison;

Ο κορυφαίος ντράμερ λέει ότι θα ήταν "fucking awesome"

20/06/2016 @ 18:17

Ο Joey Jordison, πρώην ντράμερ των Slipknot, δήλωσε πως θα ήταν φανταστικά αν βρισκόταν με τους πρώην συμπαίκτες του και ξεκινούσαν συζητήσεις για πιθανή επανένωση.

Ο Jordison και τα μέλη των Slipknot τηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με τους λόγους της ξαφνικής απομάκρυνσής του τον Δεκέμβριο του 2013. Η ησυχία «έσπασε» εν τέλει την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Jordison παρέλαβε βραβείο στα Metal Hammer Gold God Awards που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και εξήγησε πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια στο νευρικό σύστημα.

Τώρα, ο Jordison, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον απέλυσαν από το συγκρότημα μέσω e-mail, δήλωσε ότι δεν θα απέκλυε ενδεχόμενο επιστροφής του στους Slipknot:

«Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να είμαι δραματικός, αλλά αν έπεφτε στο τραπέζι, τότε αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να είμαστε πάλι μαζί. Θα ήθελα να τους δω, να αγκαλιαστούμε και να νιώσουμε όλη αυτήν την ενέργεια που είχαμε όταν ήμασταν νέοι και πεινούσαμε για όλα αυτά τα πράγματα. Είναι αδέρφια μου. Θα αγκαλιαζόμασταν, θα περπατούσαμε και θα κάναμε ό,τι παλιά. Παλιά, συνηθίζαμε να μένουμε ξύπνιοι όλη τη νύχτα και να συζητάμε, να προγραμματίζουμε και να σχεδιάζουμε τι θέλουμε να κάνουμε.

Έτσι θα ήθελα να το κάνω. Θα έπρεπε να γίνει αυτοπροσώπως, βέβαια. Αν συνέβαινε, θα ήταν φοβερό. Αλλά ο χρόνος θα δείξει...»

Ο Jordison έπλεξε, επίσης, το εγκώμιο του τελευταίου δίσκου των Slipknot, ".5: The Gray Chapter", στον οποίο παίζει ντραμς ο Jay Weinberg, γιός του ντράμερ του Bruce Springsteen, Max Weinberg: «Άκουσα ολόκληρο το άλμπουμ κάμποσες φορές. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Είναι cool και χαίρομαι που προχώρησαν. Χαίρομαι που κράτησαν το όνομα, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι το κοινό μας.»

  • SHARE
  • TWEET