Avatarium: Στην ευθεία για το τρίτο τους άλμπουμ

«Το 2017 είναι ο χρόνος που θα φέρουμε έναν νέο τρόπο σκέψης»

16/01/2017 @ 10:30

Οι αγαπημένοι Σουηδοί του doom, Avatarium, μπήκαν ξανά στο Gröndahl Studio για την έναρξη των ηχογραφήσεων του τρίτου τους δίσκου.

Μετά την κυκλοφορία του "The Girl With The Raven Mask" τον Οκτώβριο του 2015, το τρίτο LP της μπάντας του Leif Edling των κραταιών Candlemass θα περιλαμβάνει  οκτώ νέα τραγούδια και έχει προγραμματιστεί να βγει στα ράφια των δισκοπωλείων την φετινή Άνοιξη.

«Οι Avatarium έχουν να κάνουν με το άνοιγμα των συνόρων και την εξερεύνηση νέων περιοχών», λέει ο κιθαρίστας Marcus Jidell.

«Δεν εστιάζουμε στα τεχνικά, αλλά στα τοπία και τα χρώματα. Συναισθήματα αντίπαλα, όπως ο θυμός, η απόγνωση, ο θρήνος, η ελπίδα, όλα βρίσκουν την θέση τους στην μουσική μας. Σκοπός μας είναι να βρούμε τον ανθρώπινο παράγοντα, να διατηρήσουμε την απλότητα και να επιτρέψουμε λάθη που θα συμβάλουν στην δόξα, την λάμψη και την αίγλη όλου αυτού, που θα το κάνουν μεγαλύτερο από εμάς.»

«Το 2017 πρέπει να είναι ο χρόνος που θα φέρουμε έναν νέο τρόπο σκέψης και θα δημιουργήσουμε μουσική χωρίς τους υπολογιστές που έχουν καταντήσει τα συγκροτήματα σε προϊόντα μαζικής παραγωγής να μας περιορίζουν με τα μαθηματικά τους. Οι Avatarium ηγούνται όλου αυτού και σε προσκαλούν να τους ακολουθήσεις!»

Λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο Edling δεν μπορεί να ακολουθεί τους Avatarium στις στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

  • SHARE
  • TWEET