Σε επ' αόριστον διάλειμμα οι Audrey Fall

Το συγκρότημα που κυκλοφόρησε ένα από τα εντυπωσιακότερα ντεμπούτα του 2014 προέβη σε δηλώσεις

14/01/2015 @ 21:39
Οι post-rockers Audrey Fall από την Jelgava της Λετονίας ανακοίνωσαν σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook ότι θα πάψουν να υπάρχουν για ένα χρονικό διάστημα, δίχως να αναφέρουν πότε σκοπεύουν να επαναδραστηριοποιηθούν.

«Αυτήν ακριβώς την ημέρα πριν έναν ολόκληρο χρόνο κυκλοφορήσαμε το ντεμπούτο μας, "Mitau", χωρίς να περιμένουμε πολλά από αυτό. Αλλά μας φέρατε προ εκπλήξεως! Οι αντιδράσεις ήταν φοβερές και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Μέσα στο 2014 ήμασταν μακράν το καλύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ στο Bandcamp από τις χώρες της Βαλτικής και ένα από τα άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις γενικότερα στην κατηγορία post-metal. Είχαμε πάνω από 150.000 plays στο Spotify και στο Bandcamp και πάνω από 300.000 στο Youtube.

Όμως, κάποιες φορές η ζωή μπαίνει στη μέση και πρέπει να αναστείλεις ακόμα και τα καλά πράγματα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις καλά. Γι' αυτό ακριβώς και δεν συνεχίζουμε να παίζουμε μουσική αυτήν τη χρονική περίοδο, αλλιώς θα κάναμε συμβιβασμούς στην ποιότητα -κάτι ανεπίτρεπτο. Συνεπώς, θα κάνουμε διάλειμμα. Κάνουμε παύση και δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα συνεχίσουμε να παίζουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα να επιστρέψουμε.»

Ο Μάνος Πατεράκης είχε γράψει στην κριτική του "Mitau": «Εξαιρετικό self-released ντεμπούτο εκ Λετονίας για όσους θέλουν το post-rock τους heavy όσο πάει και βλέπουν ρωσικούς κύκλους»

Διαβάστε για το "Mitau" και άλλους αξιόλογους δίσκους του 2014 στην αντίστοιχη post-rock ανασκόπηση της χρονιάς.
  • SHARE
  • TWEET