O Malcolm Young πάλεψε με καρκίνο και καρδιοπάθεια!

Νέα προβλήματα υγείας βγήκαν στο φως για τον κιθαρίστα των AC/DC

09/01/2015 @ 12:58
Το βρετανικό περιοδικό Q, αποκάλυψε πως ο Malcolm Young, πάλεψε και με άλλες αρρώστιες πριν λίγα χρόνια.

Ο 62χρονος σήμερα Young, το 2009 αμέσως μετά την 20μηνη περιοδεία για το "Black Ice" διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα. Ήταν όμως σε πρώιμο στάδιο και η εγχείριση πέτυχε. Λίγο μετά ανακάλυψε πως είχε και καρδιακό πρόβλημα!

Ο Brian Johnson θυμάται πως έμαθε για αυτό, τυχαία, όταν έτρωγε μαζί με τον Malcolm και τη σύζυγό του στο Λονδίνο, δύο χρόνια μετά. «Μου κράτησε το χέρι και με το άλλο χτύπησε το στήθος του και μου είπε: "Βηματοδότης. Γαμάτος φίλε"! Κλασικός Malcolm. Μας κατατρόμαξε».

Ο αδελφός του Angus, δήλωσε πως η απόφαση να συνεχίσει τη μπάντα χωρίς τον Malcolm, ήταν πραγματικά δύσκολη και ζήτησε τη συμβουλή του μεγαλύτερου αδελφού τους, George, (παραγωγός σε παλιότερους δίσκους τους) τι πρέπει να κάνει. Εκείνος του είπε πως η απόφαση ήταν δική του, καθώς μόνο αυτός ήξερε τόσο καλά τον Malcolm. «Εκείνος πάντα προχωρούσε, το ίδιο θα ήθελε και από σένα και τώρα» του είπε ο George Young.

O Αngus, αφου τόνισε πως παρά τις συνεχής αναποδιές με την υγεία του, ο Malcolm συνέχιζε όσο μπορούσε, αποκάλυψε πως ακούγοντας το νέο δίσκο δεν αισθάνθηκε την απουσία του αδελφού του, αλλά όταν θα κοιτάει πίσω στη σκηνή τότε θα πει «ναι, δεν είναι εδώ ο Malcolm…».
  • SHARE
  • TWEET