Michael Schenker: «O αδελφός μου είναι απατεώνας...»

Ο κιθαρίστας επιτίθεται κατά του Rudolf Schenker και των Scorpions

19/05/2016 @ 16:11

Ο Michael Schenker μίλησε στην εκπομπή "One On One With Mitch Lafon" και επικεντρώθηκε στην τωρινή σχέση του με τον αδελφό του Rudolf και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς αυτόν.

Ο 61χρονος Γερμανός κιθαρίστας είπε μεταξύ άλλων:  «Η γενναιοδωρία μου έχει καταχραστεί. Θέλω να μείνω μακριά από τους Scorpions και κυρίως από τον Rudolf. Δεν ξέρω τι  άλλο μπορεί να σκεφτεί ακόμα».

Ο πρώην κιθαρίστας των UFO, κατηγόρησε την γερμανική μπάντα πως από τότε που έδιωξαν τους Herman Rarebell (ντραμς) και Francis Buchholz (μπάσο), σταμάτησαν να νοιάζονται για τη μουσική. «Τα πάντα έγιναν μουντά και βαρετά. Έβγαλαν χρήματα από οτιδήποτε μπορούσαν τα τελευταία 23 χρόνια και είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν τα πάντα μόνο για την επιτυχία».

Ο Michael Schenker προχωράει ακόμα περισσότερο λέγοντας πως «μια παραποιημένη εκδοχή της τέχνης μου, κλάπηκε. Ο Rudolf έχει εθιστεί, ολοένα και περισσότερο, στη δόξα και τη φήμη, είναι εξαρτημένος από αυτή. Του έδωσα την μαυρόασπρη flying V κιθάρα, και αυτός λέει παντού πως είναι κάτι δικό του. Στήνει τα πάντα, την εικόνα του, γύρω από αυτήν. Είναι απίστευτος. Απατεώνας. Κλέβει όσα κάνω. Είμαι ο μικρός του αδελφός και νομίζει πως μπορεί να ξεφύγει, όπως και έκανε τελικά».

  • SHARE
  • TWEET