Kiske και Weikath ξανά μαζί στους Helloween;

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο Kai Hansen, η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει αποκατασταθεί πλήρως

17/09/2015 @ 11:27
Ο Kai Hansen, μιλώντας στο Rocking.gr, με αφορμή τα 25 χρόνια ζωής των Gamma Ray, ανέφερε πως πλέον η σχέση μεταξύ των Michael Kiske και Michael Weikath έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ο Κώστας Ζαφειρίου, ντράμερ των Unisonic, είχε επίσης κάνει γνωστό, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, πως κατά την κοινή εμφάνιση των Unisonic και Helloween στο Hellfest το 2012 και λόγω της κοινής φιλίας που διατηρεί και με τους δύο, τους είχε βάλει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν.

Σχετικά με εκείνη την συνάντηση ανέφερε πως όλα πήγαν καλά, αλλά αναφορικά με το status της σχέσης τους είπε: «Είναι γνωστό ότι ο Michael ήταν πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Weikath, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

Σε συνέχεια αυτών και σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε και που πολύ σύντομα θα δημοσιευθεί στις σελίδες του Rocking.gr, ο Kai Hansen δήλωσε στον Κώστα Πολύζο πως πλέον οι Weikath και Kiske έχουν αφήσει τα προβλήματα του παρελθόντος πίσω τους και σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει και την πιθανή επανασύνδεση του εναπομένοντος line-up των Helloween της εποχής των Keepers αρκέστηκε γελώντας να απαντήσει: «ουδέν σχόλιο»! Λέτε;
  • SHARE
  • TWEET