Rockwave Festival: Suede, The Subways, Despite Everything, The Last Shadow Puppets, Dropkick Murphys, Turbonegro, The Callas, Whereswilder, Wish Upon A Star

Αθήνα (Μαλακάσα) @ Terra Vibe

Rockwave Festival: Suede, The Subways, Despite Everything, The Last Shadow Puppets, Dropkick Murphys, Turbonegro, The Callas, Whereswilder, Wish Upon A Star Αθήνα (Μαλακάσα) @ Terra Vibe
Συγκροτήματα Rockwave Festival: Suede, The Subways, Despite Everything, The Last Shadow Puppets, Dropkick Murphys, Turbonegro, The Callas, Whereswilder, Wish Upon A Star
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα (Μαλακάσα)
Χώρος Terra Vibe
Διεύθυνση 37ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 39-45 e
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης Ticket House, Ticketpro.gr, Tickethouse.gr, Musicland (Θεσσαλονίκη)
Διοργανωτής DiDi Music

Την Κυριακή 5 Ιουνίου η μουσική πυξίδα δείχνει ΤerraVibe και Rockwave Festival!

Oι πόρτες ανοίγουν: 15:00

Τα ταμεία του χώρου θα λειτουργούν από τις 15:00 με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Terra Stage

23:00 - 00:30 The Last Shadow Puppets
20:15 - 21:30 Suede
18:15 - 19:15 The Subways
17:00 - 17:30 The Callas
16:15 - 16:45 Whereswilder

Vibe Stage

21:30 - 22:45 Dropkick Murphys
19:15 - 20:15 Turbonegro
17:30 - 18:15 Despite Everything
15:40 - 16:10 Wish Upon A Star

Ακολουθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για όσους επιλέξουν λεωφορεία ή ταξί για την μετακίνηση τους στο TerraVibe, την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Rockwave Festival!

ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σημείο & Ώρες Αναχωρήσεων: Πεδίον του Άρεως (πλησίον του Σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια ) από τις 14:00 και κάθε μία ώρα
Σηµείο & Ώρες Επιστροφής: Στο χώρο στάθµευσης έξω από το Τerravibe, µετά το τέλος των εκδηλώσεων
Τιμή εισιτηρίου: 4 Ευρώ (µονή διαδροµή) & 6 Ευρώ (µε επιστροφή)
Προπώληση: Ticket House
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2108808000

Λεωφορεία Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Σημείο & Ώρες Αναχωρήσεων: Σταθμός Λαρίσης (έξω από τη στάση του ΜΕΤΡΟ) από τις 14:00 και κάθε μία ώρα
Σηµείο & Ώρες Επιστροφήςπ: Στο χώρο στάθµευσης έξω από το Τerravibe, µετά το τέλος των εκδηλώσεων
Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ (µονή διαδροµή) & 8 Ευρώ (µε επιστροφή)
Προπώληση: Ticket House

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6988041178, 6988022018, 6984181844, 6936632811

TAXIPLON!

Όσοι επισκέπτες του φεστιβάλ επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταξί με τα διακριτικά της Taxiplon για την μεταφορά τους στον χώρο του TerraVibe .

Α) Τιμοκατάλογος διαδρομών

Κέντρο Αθηνάς προς -Μαλακάσα 45ε
Γλυφάδα προς Μαλακάσα  55ε
Πειραιάς προς Μαλακάσα 55ε
Μαρούσι Βόρεια προάστια-προς Μαλακάσα 35ε

Με επιστροφή που είναι μετά τις 12 το βράδυ:

Από Μαλακάσα προς Κέντρο Αθήνας 60ε
Από Μαλακάσα προς Γλυφάδα 70ε
Από Μαλακάσα προς Πειραιά  70ε
Από Μαλακάσα προς Μαρούσι (Βόρεια προάστια) 50ε

Β) Η επιβίβαση μπορεί να γίνεται έως τέσσερα άτομα ανά διαδρομή

Οι Οδηγοί των οχημάτων με τα διακριτικά της Taxiplon  είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν επιβάτες από και προς το Rockwave Festival  το Σάββατο 20 Ιουνίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Εξαρτούνται δια νόμου και μετά από την ενημέρωση του κέντρου οι περιπτώσεις που:

•    Οι επικείμενοι επιβάτες βρίσκονται υπό την εμπειρία αλκοόλ και άλλων ουσιών και σε κατάσταση μέθης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γνωρίζουν το ακριβές σημείο αποβίβασης
•    Να κινδυνεύει η σωματική αλλά και του οχήματος ακεραιότητα από βίαιη συμπεριφορά του επικείμενου επιβάτη
•    Η σωματική υγιεινή του επικείμενου επιβάτη πρέπει να είναι τέτοια που να μην δημιουργεί προβλήματα κατά την επιβίβασή του

Περισσότερες πληροφορίες

taxiplon.com/gr/webbook
facebook.com/taxiplon
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2102719555

 

Wish Upon A Star

Wish Upon A Star

Οι Wish Upon A Star κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο την τρίτη τους δουλειά με τίτλο "Through Thick and Thin". Το ύφος της μπάντας κινείται σε όλο το φάσμα του punk rock, επηρεασμένο κυρίως από τον μοντέρνο αμερικάνικο ήχο αλλά και την μελωδικότητα του καλιφορνέζικου punk των 90s.Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλά live στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε άκρη της Ευρώπης οι Wish Upon A Star ετοιμάζονται για την 6η ευρωπαϊκή τους περιοδεία το φθινόπωρο του ’16.

Μια στάση στο Rockwave Festival  την Κυριακή 5 Ιουνίου, επιβάλλεται για να ιδρώσουν όπως αρμόζει σε μια punk rock μπάντα το Vibe Stage! Ενέργεια, πάθος και ψυχή θα καταθέσουν στη σκηνή αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα μπορεί να στέκεται περήφανη για τα συγκροτήματα που γεννά! Βe there από νωρίς λοιπόν!

Suede Rockwave 2016

SUEDE

Από τα σπουδαιότερα και πλέον πετυχημένα βρετανικά συγκροτήματα της ιστορίας είναι οι Suede.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου επιστρέφουν στην Ελλάδα και το ΤerraVibe τους υποδέχεται στο Rockwave Festival!

Mε το ολοκαίνουριο album "Night Thoughts" στις αποσκευές τους οι Suede περιοδεύουν και πάλι, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη, κάνοντας στάση και στο Rockwave! O Bret Anderson και η παρέα του ιδρύθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980, κυκλοφορώντας το 1993 τον πρώτο επίσημο δίσκο τους, που είχε το όνομα τους.

Ακολούθησε ένα σερί εξαιρετικών δίσκων ("Dog Man Star", "Coming Up", "Head Music") και το κύκνειο άσμα τους πριν την διάλυση τους το 2003, το "A New Morning". "Indie" μεσσίες χαρακτηρίστηκαν από μερίδα του τύπου, με το φανατικό τους κοινό να παρακαλά για την επανένωση τους, η οποία ήρθε κάποια χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2010 και
συνοδεύτηκε με την κυκλοφορία του “Bloodsports” και χαράς ευαγγέλια για τους fans τους.

H μουσική τους, έντονη, δυνατή, βιωματική, αισθαντική, ατμοσφαιρική, υποβλητική, φαντάζει το ιδανικό ηχόχρωμα για να ντύσει την βραδιά της Κυριακής 5 Ιουνίου στο TerraVibe για λογαριασμό του Rockwave Festival.

The Subways Rockwave 2016

THE SUBWAYS

Βe my little rock 'n' roll queen!

Άγγλοι όπως μαρτυρά και το όνομα τους, οι The Subways σχηματίστηκαν το 2002 από τους Billy Lunn (κιθάρα, φωνή), Charlotte Cooper (μπάσο, φωνή) και Josh Morgan (drums) και αποτελούν ένα από τα πλέον δραστήρια σχήματα της βρετανικής ροκ σκηνής. Την Κυριακή 5 Ιουνίου οι The Subways θα κάνουν μια στάση στο Terravibe και το Rockwave Festival, για να βρεθούν ξανά μπροστά από τους Έλληνες fans τους!

Με 4 δίσκους στο ενεργητικό τους το συγκρότημα από το Welwyn Garden City του Hertfordshire συνεχίζει εδώ και 13 χρόνια το θεάρεστο θορυβώδες έργο τους μπολιάζοντας το rock n roll πνεύμα με τις πανκ λονδρέζικες καταβολές. Οι δύο πρώτοι δίσκοι τους "Young for Eternity" & "All or Nothing" έκρυψαν στις νότες τους όλη τη δίψα και την ένταση του συγκροτήματος.

Το Rock n Roll Queen μπήκε στη λίστα με τα πιο cool τραγούδια όλων των εποχών, ντύνοντας με τους ήχους του το Rock N Rolla του Guy Ritchie, μετατρέποντας τους The Subways στους μουσικούς ήρωες μιας νέας γενιάς. "Money and Celebrity" & "The Subways" ακολούθησαν για τους The Subways οι οποίοι δεν παρέκκλιναν ποτέ του rock n roll ονείρου τους.

Περισσότερα την Κυριακή 5 Ιουνίου στο TerraVibe Park!

Despite Everything Rockwave 2016

DESPITE EVERYTHING

Γεννήθηκαν το 2009 και έκτοτε δίνουν στην Punk rock ελληνική σκηνή πολλούς λόγους να χαμογελά και να αισθάνεται ζωντανή!

Despite Everything το όνομα τους και αυτά τα χρόνια μετρούν πάνω από 300 shows σε 30 χώρες και 3 ηπείρους!

Ένα full length album με τον τίτλο "Dawn of Chorus" δύο 7" EP's, "In Desperate Times" (2009) και "With My Bear Hands" (2010), καθώς και ένα 10" split (2011) με τους INxSANE από την Σλοβενία συμπληρώνουν την δισκογραφική πορεία του συγκροτήματος που υπάρχει για να παίζει επί σκηνής!

4 τύποι λοιπόν που ξοδεύουν τα χρήματα τους για να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο και να στήνουν punk rock parties, θα εμφανιστούν στο TerraVibe Park για το Rockwave Festival την Κυριακή 5 Ιουνίου, πριν τους Dropkick Murphys και τους Turbonegro.

Δυνατό, οργισμένο, σκληρό, φτύνει riffs και ξεσπά με παραμορφωμένες μελωδίες, το μουσικό σύμπαν των Despite Everything, σας καλεί να το ανακαλύψετε. Όταν το κάνετε, θα υποκλιθείτε και εσείς με τη σειρά σε μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες μπάντες της ελληνικής σκηνής!

To μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας είναι εδώ! Λάμπει για 21 χρόνια! Rockwave Festival ladies and gentlemen!

To Rockwave Festival γιόρτασε το 2015, με τον πλέον εκκωφαντικό και επιτυχημένο τρόπο τα εικοστά του γενέθλια στο TerraVibe. Φέτος συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους The Last Shadow Puppets και τους Dropkick Murphys και περιμένει τους χιλιάδες φίλους τους στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του την Κυριακή 5 Ιουνίου

Rockwave Festival 2016 - The Last Shadow Puppets

The Last Shadow Puppets

O όρος supergroup συχνά χρησιμοποιείται όταν σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν για να μοιραστούν κάτι καινούριο με τους εκατομμύρια μουσικόφιλους εκεί έξω. Επομένως η σύμπραξη των Alex Turner (Arctic Monkeys) και Μiles Kane (The Rascals & solo project) μαζί με τους James Ford (Simian Mobile Disco, Simian) και Zach Dawes (Mini Mansions) υπό το όνομα Last Shadow Puppets, αντιμετωπίστηκε με τρομερό ενθουσιασμό, έως ότου κυκλοφορήσει ο πρώτος τους δίσκος και ο ενθουσιασμός μετατραπεί σε παραλήρημα. "The Age of the Understatement" ο πρώτος τους δίσκος και η αγγλική indie rock έβρισκε στο πρόσωπο τους, τους νέους της Μεσσίες. Συλλέκτες βραβείων και επιτυχιών έγιναν γρήγορα το νέο αγαπημένο rock group του κοινού!

Το "Standing Next to Me" παίχτηκε παντού και έγινε το ηχητικό σήμα κατατεθέν του group, με εκατομμύρια ακροάσεις ανά τον κόσμο, ενώ το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και το “My Mistakes Were Made for You” ακολούθησαν καθιερώνοντας τους στις πρώτες επιλογές djs και παραγωγών παγκοσμίως. 8 χρόνια μετά τα πολυάσχολα μέλη των Last Shadow Puppets κυκλοφορούν νέο δίσκο, μπαίνοντας σε κάθε λίστα με τα πολυαναμενόμενα albums του 2016. "Everything you’ve come to expect" o τίτλος του δίσκου και "Bad Habits" το πρώτο single το οποίο υποδέχθηκαν με θεαματικό τρόπο κοινό και charts σε ολόκληρο τον κόσμο, την ώρα που οι μουσικόφιλοι αδημονούν για τη full length κυκλοφορία.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για την κυκλοφορία του νέου δίσκου οι The Last Shadow Puppets θα κάνουν μια στάση στο TerraVibe για λογαριασμό του Rockwave Festival.

Rockwave Festival 2016 - Dropkick Murphys

Dropkick Murphys

Οι Dropkick Murphys είναι το Celtic punk θα πουν κάποιοι και το celtic punk είναι οι Dropkick Murphys. Θα μας βρουν σύμφωνους στο πρώτο σκέλος της πρότασης μα οι Dropkick Murphys είναι πολλά περισσότερα. Την Κυριακή 5 Ιουνίου τους υποδέχεται το Rockwave Festival για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το TerraVibe!

Σχηματίστηκαν το 1996 στη Μασαχουσέτη και 2 χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό πλέον δίσκο “Do or Die”. H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio album τους “Gang's All Here”. Πιο κοντά στο hardcore και το street punk λοξοκοιτώντας από τη μία στους Clash και τους Ramones και από την άλλη στους Pogues και τους Dubliners o δίσκος αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς.

Ανήκουν στα ελάχιστα groups που κάθε τους κυκλοφορία ήταν εξαιρετική και συνεπής με όσα πρεσβεύει το συγκρότημα. Το "Τhe Meanest of All Times" αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fans με το “Johnny I hardly knew ya” να τραγουδιέται από χιλιάδες οπαδούς, ενώ και ο πιο πρόσφατος δίσκος «Signed and Sealed in Blood” μας χάρισε το “Rose Tattoo” για να συνοδεύει τα βράδια μας!

Οι Dropkick Murphys δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την εργατική τάξη, την στήριξη τους σε αυτή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν πλάι σε κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες διεκδικούσαν στοιχειώδη δικαιώματα. O Ken Casey (μπάσο, φωνή) ιθύνων νους του συγκροτήματος έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά του φασισμού και του ναζισμού, αποδεχόμενος την πολιτική χροιά κάποιων εκ των τραγουδιών τους.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου οι Dropkick Murphys θα ανέβουν στη του Rockwave Festival, για να επιβεβαιώσουν πως είναι ένα τα πιο ψυχωμένα συγκροτήματα που υπάρχουν εκεί έξω, φωνάζοντας πως το Celtic Punk είναι ακόμη ζωντανό και εκπληρώνοντας ένα φεστιβαλικό απωθημένο ετών για το ελληνικό κοινό!

Rockwave Festival 2016 - Turbonegro

Turbonegro

Love Death punk and smash racism

Aυτό είναι το σύνθημα που χαρακτηρίζει τους Τurbonegro, μια από τις πιο σπουδαίες μπάντες που υπάρχουν εκεί έξω και δίνουν στο rock 'n' roll ζωή! Την Κυριακή 5 Ιουνίου στη σκηνή του Terravibe Park και στο Rockwave Festival λοιπόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ένα show που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Death punk έχει χαρακτηριστεί η μουσική τους, μα οι Νορβηγοί δεν μπορούν να μπουν σε ηχητικά καλούπια! Μετρούν πάνω από 25 χρόνια στην συναυλιακή τους πλάτη και με μια δισκογραφία που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς!

Kαι μια μιλάμε για κοινό, τους Turbonegro ακολουθεί ένα από τα πλέον φανατικά υπό το όνομα Turbojucend που αριθμεί 1775 επίσημα παραρτήματα στον κόσμο και δύο στην χώρα μας, ένα στην Αθήνα και ένα νεοσύστατο στον Πειραιά!

Aπό τις πρώτες άγουρες και ωμές ηχητικές στιγμές του Hot Cars and Spent Contraceptives και του Ηelta Skelta, μέχρι τα ιερά ευαγγέλια του Death Punk, Ass Cobra και Apocalypse Dudes, οι Νορβηγοί έδωσαν την ευλογία τους σε ανίερα ρεφρέν που κλείνανε το μάτι στη σοβαροφανή πλευρά του rock n roll! Η glam rock αισθητική και η πανκ ψυχή γέννησαν τους Turbonegro και αυτοί δώσανε βγάλανε από την ένοχη απόλαυση τν shows τους την ενοχή.

Ακολούθησε η δεύτερη ενεργή περίοδος από το 2003 και έπειτα, όπου κάθε ενημερωμένος dj όφειλε στον εαυτό του να βάλει ένα Turbonegro τραγούδι και να εκτραχυνθεί η ατμόσφαιρα! "Get It On", "I Got Erection", "All My Friends Are Dead", "Fuck The World", έως και το πρόσφατο "You Give Me Worms" μοιάζουν μόνο σαν μια μικρή αφορμή για αυτό που θα ακολουθήσει στο TerraVibe.

Rockwave Festival 2016 - The Callas

The Callas

Οι The Callas είναι οι Άρης Ιωνάς, Λάκης Ιωνάς, Χρυσάνθη Τσουκαλά και Μαριλένα Πετρίδου.

Μουσική, σινεμά, artworks, περιοδικά, καλλιτεχνικά events και shows, υπό την artistic επιτήρηση των Άρη και Λάκη Ιωνά.

Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με Thurston Moore, Lee Ranaldo, The Brian Jonestown Massacre, Ty Segall, Grinderman και φέτος επιστρέφουν The Callas επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Half Kiss Half Pain” σε παραγωγή του Jim Sclavunos, για δεύτερη φορά μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους στο προηγούμενο album  τους, “Am I Vertical?”.

Πολυρυθμικές μουσικές, post punk μπασογραμμές, κοφτές κιθάρες, no wave ξεσπάσματα, αμφιβολίες που αναβοσβήνουν ρυθμικά, αστικά psyche συμπλέγματα, αλλά και μελωδίες με μεσογειακό άρωμα συνθέτουν το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του “Half Kiss Half Pain”.

10 κομμάτια με αναφορές και επιρροές που είναι εξίσου ποικίλες και παρανοϊκές, καθώς συνυπάρχουν στοιχεία από: τον Syd Barrett, τo “Night of The Hunter”, τον Mike Kelley και τους Sonic Youth, τα αυγά, τα μακαρόνια και τα hot dog, παραμύθια με φυτά που μιλάνε, τον ερωτισμό του Bataille και τον αισθησιασμό του Balthus, το Nouveau Roman και τον ανατολίτικο εξωτισμό.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα εμφανιστούν στο Rockwave Festival, με σκοπό να εντυπωσιάσουν το πολυπληθές κοινό του!

Rockwave Festival 2016 - Whereswilder

Whereswilder

Δεν είναι λίγα τα συγκροτήματα που στρέφουν το βλέμμα και τα αυτιά τους στην ψυχεδέλεια των 60s και των 70s δηλώνοντας εραστές της σκηνής και της μουσικής τους. Κάποιοι συγκαταλέγουν και τους Whereswilder σε αυτά, οι οποίοι μας συστήθηκαν δισκογραφικά με το album “Yearling” από την Six Dogs Records.

To συγκρότημα με το παραφρασμένο εκ του παιχνιδιού Where Is Waldo όνομα, δεν συγκαταλέγεται αδίκως στα πιο ενδιαφέροντα της γενιάς του. Με έναν ήχο τομή ανάμεσα στο stoner rock και την 60s ψυχεδέλεια και αγαπημένα συγκροτήματα κατά δήλωση του γκρουπ τους The Beatles, Cream, White Denim, Tame Impala οι Whereswilder γυρίζουν κάθε σκηνή της χώρας και επικοινωνούν τη μουσική τους και τον ήχο τους!

Μια στάση λοιπόν στο μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό φεστιβάλ κρίνεται απαραίτητη. Whereswilder @ Rockwave Festival λοιπόν! Κυριακή 5 Ιουνίου στο Terravibe! Stay tuned!

Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!

Μείνετε συντονισμένοι στις ιστοσελίδες: www.didimusic.gr, www.rockwavefestival.gr, καθώς και στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook.

TERRA STAGE
The Last Shadow Puppets
Suede
The Subways
The Callas
Whereswilder
 
VIBE STAGE
Dropkick Murphys
Turbonegro
Despite Everything
Wish Upon A Star

Τιμές εισιτηρίων:

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€

Ταμείο: 45€

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Τέλος Δελτίου Τύπου

Μπορείτε να διαβάσετε στο Rocking.gr τις κριτικές των τελευταίων δίσκογραφικών δουλειών των ανακοινωθέντων συγκροτημάτων:

Last Shadow Puppets-"The Age Of The Understatement" (2008)
Dropkick Murphys-"Signed And Sealed In Blood" (2013)
Turbonegro - "Sexual Harassment" (2012)
The Callas-"Half Kiss Half Pain" (2016)
Whereswilder-"Yearling" (2014)

  • SHARE
  • TWEET