Desert Hound, Void Droid, Pools Of Mercury

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Συγκροτήματα Desert Hound, Void Droid, Pools Of Mercury
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Desert Hound + Void Droid + Pools Of Mercury Live
Τρίτη 2 Ιουλίου στις 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Desert Hound
Oι Desert Hound ξεκίνησαν το Μάιο του 2010 ως μια πενταμελή southern/heavy rock μπάντα που όμως αργότερα, μένοντας πλέον με μία κιθάρα, διαμόρφωσαν τον ήχο τους με αναφορές κυρίως στο αμερικάνικο sludge metal. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές ελληνικές μπάντες και οι σημαντικότερες στιγμές στην μέχρι στιγμής πορεία τους ήταν τα δύο live με τους Lonely Kamel από την Νορβηγία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 2013. Έπειτα από αναζητήσεις καινούριων μελών, αλλαγές στον ήχο τους και διάφορα άλλα προβλήματα, ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν το πρώτο τους demo το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι και θα περιέχει 3 κομμάτια.

https://www.facebook.com/pages/Desert-Hound/127264417350820

Void Droid
Οι Void Droid είναι ένα heavy rock/stoner σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 και ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους. Μετά από κάποιες ζωντανές εμφανίσεις, τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo, ενώ τον Μάιο του 2013 με νέο μπασίστα πλέον, άνοιξαν το live των Planet Of Zeus.

https://www.facebook.com/VoidDroid?fref=ts

Pools of Mercury
Οι Pools of Mercury είναι μια desert rock μπάντα που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο στην Αθήνα. Η μουσική τους αποτελείται από «χαμηλοκουρδισμένους», βρώμικους ήχους που συνδυάζουν το stoner rock με την desert psychedelia. Σκοπός της μπάντας είναι να παρουσιάσει το live feeling της στην σκηνή καθώς και να ηχογραφήσουν και να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους demo μέσα στο καλοκαίρι.

https://www.facebook.com/PoolsOfMercury?fref=ts

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET