Dirty Saints, Schema

Ιωάννινα @ Στοά

Dirty Saints, Schema Ιωάννινα @ Στοά
Συγκροτήματα Dirty Saints, Schema
Ημερομηνία
Πόλη Ιωάννινα
Χώρος Στοά
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 η ιστορία συναντά τον ίδιο της τον εαυτό, καθώς δύο από τις παλαιότερες μπάντες των Ιωαννίνων θα βρεθούν επί σκηνής στη ΣΤΟΑ Bar.

Το reunion των Dirty Saints, είναι γεγονός! Από τα παλαιότερα και πιο επιτυχημένα συγκρότημα της πόλης κυκλοφόρησε το επτάιντσο "Hi!" στα τέλη της δεκαετίας των 80's και το LP με τίτλο Elf το 1992. Δουλειές αξιοσημείωτες και αξιόλογες για τα δεδομένα της εποχής, με τις οποίες ασχολήθηκε ο ελληνικός και αγγλικός τύπος της εποχής.

Dirty Saints: Κώστας Γραμμενιάτης (φωνή, κιθάρα), Φάνης Ζαΐμης (μπάσο), Θοδωρής Τσουμάνης (κιθάρα), Σταύρος Μπίλης (τύμπανα), Μπάμπης Οικονόμου (πλήκτρα), Δημήτρης Παπαδημητρίου(τύμπανα).

Οι Schema, οι οποίοι είναι ενεργοί από το 1993, με σημαντική δισκογραφία όλα αυτά τα χρόνια, (Come Closer, 2003), (Earth, 2004), (Sick Enjoyment, 2010), (Broken Angels EP, 2012) και που βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης του νέου, 4ου, full length δίσκου τους, διοργανώνουν αυτό το μοναδικό συναυλιακό event με στόχο τι άλλο; Ένα live πραγματικό δυναμίτη, για να νοσταλγήσει η γενιά των 90's και να "προσηλυτιστεί" η νέα γενιά στη μουσική μαγεία αυτής της εποχής!

Μουσική σε garage, punk και rock ύφος, με vintage νοοτροπία αλλά ταυτόχρονα με μοντέρνους ήχους και ενορχηστρώσεις, από τις δισκογραφικές δουλειές των συγκροτημάτων.

Schema: Στάθης Χούλιαρης (κιθάρες, φωνή), Λεωνίδας Πορίκης (τύμπανα), James Μπασδάνης (κιθάρα), Αργύρης Τασούλας (μπάσο), Αλέξης Δόσης (πλήκτρα)

  • SHARE
  • TWEET