Το Rocking.gr σε στέλνει στο Zagori Arts Festival

Διεκδίκησε προσκλήσεις για το φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίου

31/05/2019 @ 12:31

Το Zagori Arts Festival είναι ένα νέο εγχείρημα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί στη μεγάλη ετήσια γιορτή τεχνών του Ζαγορίου. Σκοπός αυτής της γιορτής είναι να προωθήσει την ομορφιά της φύσης του Ζαγορίου και των κατοίκων του. Θέλουμε να δώσουμε χώρο στους απλούς ανθρώπους που με αγάπη, ταλέντο και μεράκι δημιουργούν μικρούς θησαυρούς με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Οι νέοι του Ζαγορίου, των Ιωαννίνων, της Ηπείρου και όχι μόνο, γιορτάζουμε τις Τέχνες, τη Φύση και τη Ζωή! Δύο μέρες στους πανέμορφους τόπους του Ζαγορίου στα 1100μ υψόμετρο. Μία διοργάνωση για μικρούς και μεγάλους υπέρ της προστασίας του φυσικού μας πλούτου και απέναντι σε κάθε σχέδιο «ανάπτυξης» μέσω της λεηλάτησης και καταστροφής του περιβάλλοντος. Το Zagori Arts Festival είναι μία γιορτή ανοιχτή προς όλους και ενάντια σε κάθε είδους εκμετάλλευση, ρατσισμό και διακρίσεις.

Ραντεβού κάτω από το πλάτανο...


Το Rocking.gr σας προσφέρει 2 διπλά εισιτήρια διημέρου για το Zagori Arts Festival.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/06. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

Όλες οι πληροφορίες για το φεστιβάλ από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET