Prodigy και RZA συνεργάζονται σε νέα εκδοχή του "Breathe"

O ιθύνων νους των Wu-Tang Clan αναδιαμορφώνει το κλασικό κομμάτι του σχήματος

18/06/2021 @ 12:16

Οι Prodigy έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα εκδοχή του κλασικού τους κομματιού "Breathe".

Συγκεκριμένα, το σχήμα συνεργάστηκε με τον RZA σε μια ριζική αναδιαμόρφωση του single από το 1996, την οποία και μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το εν λόγω single, που κυκλοφορεί υπό το όνομα "Liam H and Rene Lavice re-amp", βρίσκει τον Liam Howlett στην παραγωγή μαζί με τον Καναδό René LaVice, ενώ ο ιθύνων νους των Wu-Tang Clan αναλαμβάνει τα φωνητικά, θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του επερχόμενου Fast & Furious, ονόματι "F9 - The Fast Saga".

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην αρχική του εκδοχή, το "Breathe", που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ "Fat Of The Land", διαθέτει sample από το κομμάτι "Da Mystery of Chessboxin'" των Wu-Tang Clan, με αποτέλεσμα η νέα συνεργασία να ολοκληρώνει έναν κύκλο ανάμεσα στα δύο σχήματα.

Σε άλλα σχετικά νέα, οι Prodigy ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη μνήμη του Keith Flint, ενώ παράλληλα ηχογραφούν το πρώτο άλμπουμ έπειτα από την αυτοκτονία του μουσικού.

Δείτε επίσης:

[7]: Fast And Furious

Rockwave Festival (The Prodigy, Judas Priest, Black Rebel Motorcycle Club, Rotting Christ, John Garcia κ.ά.) @ TerraVibe Park, 04/07/15

  • SHARE
  • TWEET