O Will Butler αποχώρησε από τους Arcade Fire

Ο πολυοργανίστας θα εμφανιστεί στο πρόσφατα ανακοινωθέν νέο άλμπουμ της μπάντας

21/03/2022 @ 12:09

Την περασμένη Παρασκευή, 18 Μαρτίου, οι Arcade Fire ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το πρώτο single.

Όμως, την ίδια ημέρα, ο Will Butler, πολυοργανίστας και αδερφός του frontman Win, αποκάλυψε πως αποχώρησε από την μπάντα έπειτα από 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα, με μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, o μουσικός εξήγησε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει νέα πράγματα, διευκρινίζοντας πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη:

«Καλησπέρα σας φίλοι,

Έφυγα από τους Αrcade Fire.

Έφυγα τον περασμένο χρόνο, αφού ολοκληρώσαμε το νέο μας δίσκο. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος πίσω από αυτή την απόφασή μου, πέρα από το ότι άλλαξα, όπως και η μπάντα, στο πέρας αυτών των 20 ετών. Ήρθε η ώρα για νέα πράγματα.

Δουλεύω πάνω σε ένα νέο δίσκο, έκλεισα και κάποιες συναυλίες το καλοκαίρι. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρεθήκατε σε κάποια συναυλία των AF, αγοράσατε τη μουσική μας, ή απλώς μας αγαπάτε. Είναι σημαντικό να είμαι μέρος της ζωής σας. Θέλω να ευχαριστήσω το crew μας, το management, τα άτομα της δισκογραφικής, καλλιτέχνες και φίλους που μας βοήθησαν στο να μεταδίδουμε το όραμά μας τόσα χρόνια.

Όσον αφορά τους Arcade Fire, παραμένουν φίλοι και οικογενειά μου».

Σημειώνεται πως προς το παρόν, ο Win Butler δεν έχει σχολιάσει την απόφασή του αδερφού του, ενώ στις πρόσφατες συναυλίες της μπάντας, ο  Dan Boeckner (Wolf Parade), είχε αντικαταστήσει τον Will Butler.

  • SHARE
  • TWEET