Χαρτόνι με σύνθημα «Πού είναι ο Izzy;» αφαιρείται από μέλος του κοινού και καταστρέφεται σε συναυλία των Guns N' Roses

«Ο Axl Rose δεν έχει αλλάξει καθόλου!»

12/07/2016 @ 10:21

Μια γυναίκα από το κοινό κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Πού είναι ο Izzy» ("Where's Izzy") κατά την διάρκεια της εμφάνισης των Guns N' Roses στο Nashville, το Σάββατο το βράδυ. Η πινακίδα της αφαιρέθηκε από την ασφάλεια του χώρου και στην συνέχεια, καταστράφηκε.

Η ομάδα security της συναυλίας φέρεται να έχει «πάρει διαταγές» από τα ίδια τα μέλη της μπάντας, ή τουλάχιστον αυτό είπαν στην Caroline Campos, την εμβρόντητη fan των Guns N' Roses.

Η ίδια σημειώνει: «Χθες βράδυ κρατούσα ένα χαρτόνι με το σύνθημα 'Πού είναι ο Izzy'. Αν ξέρεις από Guns N' Roses και έχεις δει το video για το "Don't Cry", το πιάνεις. Αν όχι, είναι μια αναφορά στον Izzy Stradlin που έφυγε από το συγκρότημα και δεν περιοδεύει τώρα με τα άλλα τέσσερα μέλη της αρχικής σύνθεσης».

Δείτε εδώ (στο 1:13) την σκηνή από το videoclip του "Don't Cry" που επικαλείται η Campos.

Και συνεχίζει: «Έτσι, όταν ο ντράμερ Steven Adler βγήκε στην σκηνή για να παίξει το set του, κράτησα ψηλά το χαρτόνι μου με τον περισσότερο κόσμο που ήταν κοντά μου να επευφημεί. Ο Axl κοίταξε προς το μέρος μας και άρχισε να γελάει και είπε ‘Αυτό είναι μια καλή ερώτηση!’ Έμοιαζε να του αρέσει».

«Δεν κρατούσα την πινακίδα κατά την διάρκεια ολόκληρης της συναυλίας για να μην εμποδίζω τους πίσω μου να παρακολουθήσουν, μόνο όταν άναβαν τα φώτα για το κοινό. Αλλά δέκα-δεκαπέντε λεπτά αργότερα, και ενώ ακούγονταν το "November Rain", ο τομέας που βρισκόμουν γέμισε από άντρες της ομάδας security ΚΑΙ μέλη του crew της σκηνής (με τα ακουστικά τους). Πήγαιναν σειρά-σειρά ρωτώντας ‘Ποιος έχει το 'Where's Izzy'; Ποιος έχει το χαρτόνι;’. Οι πιο πολλοί έκαναν σα να μην ήξεραν τίποτα, αλλά τα κατάφεραν και είδαν το χαρτόνι κάτω από το κάθισμά μου όταν έφτασαν στην πίσω μου σειρά.»

«Ένας τύπος με τζιν και μια μαύρη μπλούζα με σκούντηξε στον ώμο:‘Είναι δικό σου αυτό; Πρέπει να μου το δώσεις.’ Και εγώ ρώτησα: ‘Γιατί; Ποιος είσαι εσύ;’ Μου έδειξε ένα σήμα και μου είπε: ‘Είμαι με το συγκρότημα και ζήτησαν να αφαιρεθεί το χαρτόνι’.»

«Του απάντησα ‘Δεν επιτρέπεται να έχουμε συνθήματα;;; Εγώ είχα διαβάσει ότι...’ κι αυτός με έκοψε ‘Δεν μπορείς να έχεις ΑΥΤΟ. Δώσ’ το μου’. Του το έδωσα και απομακρύνθηκε, διπλώνοντας και σκίζοντάς το.»

Η αφήγηση της κοπέλας καταλήγει με την φράση «Ο Axl Rose δεν έχει αλλάξει καθόλου!».

Δείτε το χαρτόνι με το ανεπιθύμητο σύνθημα παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET