Η Veego Records υποδέχεται τους Sonny Touch και Παιδί Τραύμα

Το νέο δισκογραφικό label που δημιουργήθηκε για να αναδείξει νέες αλλά και παλαιότερες δισκογραφικές παραγωγές

08/10/2019 @ 10:57

Recordmended Music for friends

«Βινύλια που έχουν ανάγκη να αγαπηθούν με τον τρόπο που ξεκινήσαμε κάποιοι να αγαπάμε τη μουσική. 

H Veego Records είναι ένα νέο δισκογραφικό label που δημιουργήθηκε για να αναδείξει αλλά και να προσφέρει νέες αλλά και παλαιότερες δισκογραφικές παραγωγές. Παραγωγές που περήφανα γίνονται μέρος της δισκοθήκης μας αλλά και τις οποίες αναζητούμε στην καθημερινότητα όταν θέλουμε να απολαύσουμε μουσική. Κριτήριο για την επιλογή μας είναι η αισθητική (αλλά και η αίσθηση) καθώς και ο θαυμασμός και σεβασμός που μας εμπνέουν οι δημιουργοί/μουσικοί.

Εξάλλου, προτεραιότητα της Veego είναι η έκδοση και προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας μουσικών που ξεχωρίζουν για την ψυχή και το πάθος τους, ως σημεία αναφοράς, έμπνευσης και αυτοπροσδιορισμού στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της δημιουργικής τους ζωής.

Η Veego Records επανασυστήνει μουσικές μέσα από συλλεκτικές επανεκδόσεις επαναφέροντας στο παρόν παλαιότερους δίσκους που αξίζει να ακουστούν πιο προσεκτικά για να αποκτήσουν την εκτίμηση που τους αρμόζει.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Sonny Touch και το ντεμπούτο album από το Παιδί Τραύμα είναι οι δυο κυκλοφορίες που υποδέχεται η Veego Records στο ξεκίνημά της.»

Τα άλμπουμ είναι διαθέσιμα ψηφιακά και σε βινύλιο.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET