Έμφραγμα υπέστη ο Phil Mogg των UFO

Δεν θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Fuzz η τελευταία τους συναυλία

03/09/2022 @ 09:57

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Οκτώβριο στο Fuzz η τελευταία συναυλία στην ιστορία των UFO, καθώς ο τραγουδιστής Phil Mogg υπέστη έμφραγμα την περασμένη εβδομάδα.

Στην σχετική ανακοίνωσή του, το θρυλικό hard rock συγκρότημα αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Αγαπητοί, σας ενημερώνουμε ότι οι συναυλίες του Οκτωβρίου είχε ακυρωθεί!

Την περασμένη εβδομάδα ο Phil υπέστη καρδιακή προσβολή. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και τοποθετήθηκαν στεντ σε δύο αρτηρίες. Εχθές έγραψε:

«Μόλις επέστρεψα από τους γιατρούς μου και προφανώς ζήτησα, μεταξύ άλλων, να συνεχίσω τη δουλειά μου, να παίζω, να κάνω περιοδείες κλπ. Η γιατρός μου είπε σίγουρα όχι, εκτός και αν θέλεις άλλη μία καρδιακή προσβολή. Οπότε πρέπει να πάω για ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που ξεκινά σε περίπου έξι εβδομάδες και διαρκεί για έξι εβδομάδες. Λίγο πολύ τρεις μήνες. Σίγουρα δεν θα ήθελα να υποκύψω με αυτόν τον τρόπο, όπως είμαι σίγουρος ότι ούτε εσείς θα το κάνατε.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι απολύτως ασαφές εάν οι ημερομηνίες θα αναβληθούν ή όχι για το 2023. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να αναρρώνει πλήρως ο Phil. Ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Συγγνώμη για τα άσχημα νέα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί σας και αν δεν ξαναβρεθούμε (για ευνόητους λόγους) σας εύχομαι τα καλύτερα».

O Phil Mogg είναι ο τραγουδιστής των UFO από το ξεκίνημα του συγκροτήματος στα τέλη της δεκαετίας του '60 μέχρι σήμερα, συμμετέχοντας σε όλους τους δίσκους.

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2004, στην Αθήνα και το θρυλικό Ρόδον, ο βιρτουόζος κιθαρίστας Vinnie Moore πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους UFO.

Στις 15 Οκτωβρίου επρόκειτο να ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος της τελευταίας περιοδείας, με την προτελευταία συναυλία να έχει προγραμματιστεί στο Principal Club της Θεσσαλονίκης στις 28 Οκτωβρίου και την τελευταία στο Fuzz μία μέρα μετά.

  • SHARE
  • TWEET