Tracii Guns: «Η πρώτη φορά που συνάντησα τον Axl Rose»

Ο ιθύνων νους των L.A. Guns αναπολεί…

08/01/2018 @ 14:44

O ιθύνων νους των L.A. Guns και συνιδρυτής των Guns ‘N Roses, Tracii Guns μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με τον Axl Rose.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κιθαρίστας, που βρέθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο αρχικό lineup του συγκροτήματος, ανέφερε:

«Γνώρισα τον Axl μέσω του Izzy Stradlin. Πάντα μου έλεγε πως έχει ένα φίλο από την Indiana που τραγουδάει πολύ καλά και πως σκεφτόταν να τον φέρει στο L.A. Ο Izzy ζούσε στο σπίτι της μητέρας μου. Ήμουν τότε 16 ή 17 χρονών και αυτός γύρω στα 20»

Και συνεχίζοντας:

«Ο Axl ήρθε, τελικά, στα μέρη μας και δημιούργησαν τους Hollywood Rose. Κάποια στιγμή οι L.A. Guns, οι Hollywood Rose και οι Poison έδωσαν ένα show στο Madame Wong’s West. To πρώτο μας όλοι μαζί. Οι Poison έπαιξαν στην πάνω σκηνή ενώ οι L.A. Guns και οι Hollywood Rose σε ένα μικρό δωμάτιο του ισογείου. Κατά τη διάρκεια του soundcheck ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τον Axl να τραγουδάει. Έπαθα σοκ! Ήταν εκπληκτικός».

Και καταλήγοντας:

«Γίναμε φίλοι αμέσως και μετά από 6 μήνες τραγουδούσε για τους L.A. Guns. Αλλάξαμε το όνομα και το κάναμε Guns N' Roses. Ήμουν σε αυτή την αρχική εκδοχή της μπάντας για περίπου 8 μήνες. Μετά έφυγα και ξαναδημιούργησα τους L.A. Guns».

 

  • SHARE
  • TWEET