Οι Tom Morello, Rick Rubin και System Of A Down στο ντοκιμαντέρ του Serj Tankian

Ο χαρισματικός frontman θα κυκλοφορήσει το "Truth To Power" τον Φεβρουάριο

17/12/2020 @ 12:50

Σύμφωνα με το Rolling Stone, o frontman των System Of A Down, Serj Tankian, θα κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ στις 19 Φεβρουαρίου του 2021.

Το "Truth To Power", το οποίο επιμελήθηκε ο Garin Hovannisian περιλαμβάνει τόσο προσωπικές όσο και ιστορικές δημόσιες στιγμές. Σε αυτό θα δούμε και τον ρόλο του Serj στην έμπνευση των μαζικών ειρηνικών διαμαρτυριών της Βελούδινης Επανάστασης του 2018 στην γενέτειρα του, Αρμενία, η οποία οδήγησε στην απομάκρυνση ενός ολιγαρχικού καθεστώτος.

Στο ντοκιμαντέρ θα συμμετέχουν επίσης οι John Dolmayan και Shavo Odadjian των System Of A Down, ο μάνατζερ της μπάντας, David "Beno" Beneviste, η δημοσιογράφος Carla Garapedian, ο παραγωγός Rick Rubin και ο Tom Morello των Rage Against The Machine.

Αποκλειστικές συνεντέυξεις, περιπέτεια και πρωτότυπο υλικό από τον ίδιο τον Serj, το "Truth To Power" επιτρέπει στο κοινό να μπεί στο παρασκήνιο ενός διεθνούς rock star του οποίου η πίστη στη μουσική άλλαξε τόσο το heavy metal, αλλά και παγκόσμια γεγονότα.

Σε όλη του τη ζωή ο μουσικός υπηρέτησε την κοινωνική δικαιοσύνη, χρησιμοποιώντας την δύναμη των κομματιών του και τη δημοφιλία του για πραγματική πολιτική αλλαγή.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Serj Tankian και οι System Of A Down κυκλοφόρησαν δύο νέα κομμάτια με έντονο πολιτικό υπόβαθρο.

  • SHARE
  • TWEET