O Thurston Moore ανακοινώνει νέο δίσκο

Δείτε το video του "Hashish", πρώτου δείγματος από το επερχόμενο άλμπουμ του σπουδαίου καλλιτέχνη

22/06/2020 @ 11:40

Ο νέος δίσκος του Thurston Moore, "By The Fire", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, από την ιδιόκτητη Daydream Library Series.

Η ανακοίνωση του νέου πονήματος του πολυπράγμονα καλλιτέχνη, συνοδεύτηκε από τη δημοσιοποίηση του video για το 'Hashish", που αποτελεί και το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο.

Τα πλάνα του video, βασίζονται σε υλικό από πρόσφατη Ευρωπαϊκή περιοδεία του Thurston Moore Group, μαζί με κατ' οίκον πλάνα.

Ο Moore, σχολίασε αναφορικά με το "Hashish":

«Είναι μια ωδή στο ναρκωτικό της αγάπης, της από κοινού ευθύνης μας προς τρίτους κατά την απομόνωση»

Όσον αφορά τον νέο δίσκο, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το “By The Fire” είναι μουσική στις φλόγες. Το 2020 είναι η στιγμή μας για ριζική αλλαγή και συλλογική συνείδηση. Ο Thurston Moore συνέθεσε εννέα διαφωτιστικά τραγούδια, που τα παραδίδει σε ένα κόσμο που φλέγεται. Επηρεασμένο από το ρητό του Albert Ayler, «η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύσει το σύμπαν», αυτό το άλμπουμ προσφέρει τραγούδια γεμάτα από ενέργεια, με την δύναμη της αγάπης να μετατρέπεται σε κάλεσμα.

Αυτά είναι τραγούδια αγάπης σε μια εποχή όπου η δημιουργικότητα είναι η αξιοπρέπειά μας, η διαδήλωσή μας ενάντια στις δυνάμεις της καταπίεσης. Το “By The Fire” είναι ένα ειρηνικό party, τραγούδια που απευθύνονται στο τώρα».

Στον δίσκο θα συμμετάσχουν οι Deb George (My Bloody Valentine) στο μπάσο και δεύτερα φωνητικά, ο James Edwards στη κιθάρα, ο Jon Leidecker στα ηλεκτρονικά εφέ, ενώ οι Jem Doulton και Steve Shelley (επίσης πρώην μέλος των Sonic Youth), ανέλαβαν τα τύμπανα.

  • SHARE
  • TWEET