Νέος δίσκος από το project του τραγουδιστή των Tesseract και του κιθαρίστα των Skyharbor

Το τρίτο άλμπουμ των White Moth Black Butterfly θα κυκλοφορήσει τέλη Μαΐου

07/04/2021 @ 16:38

Οι White Moth Black Butterfly, το pop progressive project των Daniel Tompkins (Τesseract, Skyharbor, In Colour), Keshav Dhar (Skyharbor) και Jordan Turner ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου με τίτλο "The Cost Of Dreaming" για τις 28 Μαΐου. 

«Ο νέος μας δίσκος είναι κάτι που αισθανόμαστε πως κάθε ανθρώπινο ον θα ταυτιστεί μαζί του. Η φύση μας περιλαμβάνει πάντα τα σχέδια, τα όνειρα για ένα ιδανικό μέλλον στο οποίο θα έχουμε τσεκάρει αρκετά κουτάκια που καθορίζουν τις ιδανικές ζωές μας, συχνά με κόστος το παρόν μας. Και όταν μας παίρνουν τον έλεγχο για αυτό το μέλλον από εμάς και το μόνο με το οποίο μένουμε είναι το παρόν, συνειδητοποιούμε πόσα πολλά θεωρούσαμε σίγουρα».

«Η ζωή είναι ασφαλώς ένα δώρο σε όλους μας κατά την διάρκεια του οποίου ζούμε στιγμές απίστευτης χαράς και ευτυχίας, και σε ένα καρδιοχτύπι βυθιζόμαστε σε καταστάσεις τεράστιας στεναχώριας και προβληματισμού. Συχνά οι μάχες μας μπορούν να λειτουργήσουν σαν στιγμιώδεις ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά η ισορροπία της ζωής μπορεί να μας αποτρέψει από το να αδράξουμε την μέρα. Πιστεύουμε πως αυτό το άλμπουμ είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μας - είναι μια έκρηξη αγάπης και μια κραυγή βοήθειας» σχολιάζει το συγκρότημα για το "The Cost Of Dreaming".

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ένα teaser από το επερχόμενο άλμπουμ. 

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

white-moth-black-butterfly-the-cost-of-living-album-cover
1. Ether
2. Prayer For Rain
3. The Dreamer
4. Heavy Heart
5. Portals
6. Use You
7. Darker Days (συμμετέχει ο Kenny Fong)
8. Sands Of Despair
9. Under The Stars
10. Soma
11. Liberate
12. Unholy
13. Bloom (συμμετέχει ο Eric Guenther)
14. Spirit

  • SHARE
  • TWEET