Νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Saxon

Στη δημοσιότητα το video clip του ομότιτλου κομματιού

02/11/2021 @ 15:32

Οι Saxon ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου.

Συγκεκριμένα, το θρυλικό heavy metal σχήμα επιστρέφει στην κανονική δισκογραφία με το "Carpe Diem", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Silver Lining Music.

Το άλμπουμ, θα διαδεχθεί το εξαιρετικό "Thunderbolt" του 2018, ενώ υπενθυμίζεται πως στις αρχές της χρονιάς, το επιδραστικό βρετανικό σχήμα είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ διασκευών ονόματι "Inspirations".

Συνοδεύοντας την ανακοίνωση του επικείμενου άλμπουμ, οι Saxon αποκάλυψαν και το video-clip του ομότιτλου κομματιού, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Ο 23ος δίσκος στην ιστορία της μπάντας ηχογραφήθηκε στα Backstage Recording Studios στο Derbyshire με τους Byford και Sneap να αναλαμβάνουν μιξη και mastering, ενώ είναι επηρεασμένος τόσο από την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο σπουδαίος frontman τον Σεπτέμβριο του 2019 όσο και από τις συνέπειες του κοινωνικού περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας.

Παρακάτω παρατίθενται το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου δίσκου, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για το ιστορικό συγκρότημα, του οποίου η πιο πρόσφατη συναυλία στην Ελλάδα ήταν το 2018 στα πλαίσια του Rockwave Festival

1. Carpe Diem (Seize the Day)
2. Age of Steam
3. The Pilgrimage
4. Dambusters
5. Remember the Fallen
6. Super Nova
7. Lady In Gray
8. All for One
9. Black is the Night
10. Living On the Limit

  • SHARE
  • TWEET