Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει στα Χανιά στις 5 και 6 Αυγούστου

Δυο μέρες γεμάτες μουσική, συγκροτήματα από όλη την Κρήτη μαζί με Planet Of Zeus, Στίχοιμα και Deaf Radio

24/06/2022 @ 17:37

Planet Of Zeus, Στίχοιμα και Deaf Radio στο Rock Under The Clock Festival 2022!

Το Rock Under The Clock Festival πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, στις 5 & 6 Αυγούστου! Την πρώτη μέρα θα φιλοξενήσει τους Deaf Radio, μια μπάντα που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή σκηνή. Την δεύτερη μέρα θα ανέβουν στην σκηνή του RUTC, δύο από τα επιδραστικότερα σχήματα της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, οι  Planet of Zeus και οι Στίχοιμα!

Με αφετηρία την Αθήνα του 2015, οι Deaf Radio είναι ένα alternative rock σχήμα που μετράει δύο δίσκους σε κυκλοφορία, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single, "Model Society". Μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά streams, η μπάντα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες της δεκαετίας για την ελληνική σκηνή.

Οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα Live τους είναι γνωστά για την ενεργεία και την εξωστρέφεια που τα περιβάλλει. Σε συνδυασμό με τον κοινωνικοπολιτικό στίχο τους, μας δημιουργούν ανυπομονησία για την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία!

Δυο μέρες γεμάτες μουσική, συγκροτήματα από όλη την Κρήτη μαζί με Planet Of Zeus, Στίχοιμα και Deaf Radio = Tο πιο εκρηκτικό live του φετινού καλοκαιριού!

Πληροφορίες για τιμές εισιτηρίων και προπώληση θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Rock Under The Clock Festival Chania

Βρείτε το φεστιβάλ στους παρακάτω συνδέσμους:

Web: rockundertheclock.gr
Instagram: instagram.com/rockundertheclock
Facebook: facebook.com/rockundertheclock
YouTube: youtube.com/c/RockUnderTheClockFestival

Δελτίο Τύπου

 

  • SHARE
  • TWEET