Robert Plant: «Στην καραντίνα κατέγραψα πληθώρα ακυκλοφόρητου υλικού»

Ο θρυλικός τραγουδιστής ανέφερε και πότε σκοπεύει να το δημοσιοποιήσει

25/05/2021 @ 12:25

Στα πλαίσια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του προσωπικού του podcast, "Digging Deep", o Robert Plant αποκάλυψε το πώς πέρασε την καραντίνα, εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο που του παρείχε η απουσία περιοδειών.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός frontman των Led Zeppelin, αποκάλυψε πως, μεταξύ άλλων, κατέγραψε και οργάνωσε τα προσωπικά του αρχεία.

Απευθυνόμενος προς τον συνομιλητή του, Matt Everitt, o Plant δήλωσε συγκεκριμένα:

«Πέρασα τον τελευταίο χρόνο ζωγραφίζοντας, περπατώντας και οργανώνοντας το προσωπικό μου αρχείο. Έβαλα το σπίτι μου σε μια τάξη. Όλες μου οι περιπέτειες, με μουσική και περιοδείες, κυκλοφορίες δίσκων, projects που δεν ολοκληρώθηκαν και δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, οτιδήποτε. Τα κατέγραψα και τα τακτοποίησα όλα, τα έβαλα σε μια τάξη.

Είπα στα παιδιά μου πως όταν πεθάνω, (σ.σ. "kick the bucket"), να δημοσιοποιήσουν το αρχείο δωρεάν στον κόσμο, απλά και μόνο για να δείτε πόσα ανόητα πράγματα συνέβησαν από το 1966 έως σήμερα. Είναι ένα ταξίδι».

Το αρχείο όμως του Plant δεν περιλαμβάνει μόνο μουσική αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα όπως γράμματα από την μητέρα του που τον προέτρεπε να γυρίσει σπίτι από τις περιοδείες και να αποκτήσει κανονική δουλειά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το podcast εδώ.

  • SHARE
  • TWEET