Ο Rob Zombie αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από το cast του "The Munsters"

Tα γυρίσματα του νέου project του μουσικού προχωρούν γοργά

19/10/2021 @ 15:06

Τον περασμένο Ιούνιο ο Rob Zombie είχε ενημερώσει πως θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς της κλασικής σειράς "The Munsters".

Έκτοτε, τα γυρίσματα, που τώρα έχουν μεταφερθεί στη Βουδαπέστη, προχωρούν ιδιαίτερα γρήγορα, με τον Zombie να μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες από το σετ.

Αυτή τη φορά, ο μουσικός με ανάρτησή του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσίασε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το cast, αποκαλύπτοντας παράλληλα ποιοί ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στους βασικούς ρόλους της μεταφοράς αγαπημένης κωμωδίας της δεκαετίας του '60, ένα project που ο πολυπράγμων μουσικός επεδίωκε να πραγματοποιήσει για 20 χρόνια.

Κατά αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώθηκε η φημολογία πως η Sheri Moon Zombie θα ενσαρκώσει τη Lily Munster, ο Jeff Daniel Phillips τον Herman Munster, ενώ ο Dan Roebuck τον Grandpa Munster.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο ο Zombie κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο εδώ και μια πενταετία, "The Lunar Injektion Cool Aid Eclipse Conspiracy", το οποίο βρέθηκε και στην κορυφή του Billboard.

Δείτε επίσης:

Σε βινύλιο κυκλοφορεί για πρώτη φορά το soundtrack του "The Lords Of Salem"

  • SHARE
  • TWEET