O Rob Halford μιλά για το body shaming

Ένα φαινόμενο που επικρατεί τόσο στην straight όσο και στην gay κοινότητα

26/11/2020 @ 13:46

O τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, μίλησε για το body shaming σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Νομίζω ότι το body shaming είναι εξίσου κυρίαρχο τόσο στον straight όσο και στον gay κόσμο. Πάντα πρέπει να έχεις κοιλιακούς για να βρίσκεσαι στο εξώφυλλο ενός gay περιοδικού, και αυτό είναι λάθος. Επιβάλλεται να βγάλεις μια πανέμορφη, λεπτή γυναίκα στο εξώφυλλο ενός straight περιοδικού. Είναι εξοργιστικό που είμαστε ακόμα σε αυτή την κατάσταση. Είναι ανοησία. Δεν έχει καμμία σχέση» δήλωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

«Αν είσαι ένα άτομο που θέλει να παραμείνει σε καλή κατάσταση - και έχω πραγματι straight φίλους σε εξαιρετική φόρμα - το θαυμάζω. Θαυμάζω την αποφασιστικότητα να κάνεις αυτά τα υπέροχα πράγματα για τον εαυτό σου και για το σώμα σου, επειδή αυτό έχει παράπλευρες συνέπειες. Αλλά στα πλαίσια αυτό να είναι επιφανειακό και όχι πραγματικά σημαντικό, ναι, πρέπει να το δούμε διαφορετικά. Και με τα χρόνια, έχει καλυτερέψει, για κορίτσια που είναι plus size, για παράδειγμα, υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή, όπως θα έπρεπε» συνέχισε ο τραγουδιστής των Judas Priest.

O Rob Halford τόνισε τι έχει σημασία στον καθένα. «Κοίτα, αυτό είναι το σώμα σου. Να είστε περήφανοι για αυτό. Περήφανοι για το πως φαίνεστε, πως είστε, επειδή είστε ένας όμορφος άνθρωπος. Δεν έχει σημασία η εξωτερική εμφάνιση. Το μέσα μετράει - τι έχεις στην καρδιά και το μυαλό σου».

Ο Rob Halford κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου την αυτοβιογραφία του με τίτλο "Confess".

  • SHARE
  • TWEET