Rex Brown: «Οι Pantera βρέθηκαν κοντά στο reunion» (video)

«Θα ήθελα πολύ να βγω εκεί έξω και να παίξω εκείνα τα τραγούδια ξανά»

05/07/2017 @ 22:38

Προφανώς δεν θα υπάρξει ποτέ ένα ολοκληρωμένο reunion για τους Pantera, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τον κόσμο του metal απ’ το να ελπίζει ότι Philip Anselmo, Rex Brown και Vinnie Paul θα ξαναβρεθούν κάποια μέρα μαζί στην σκηνή. 

Κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Loudwire – και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ-, ο Rex Brown μίλησε για το πόσο κοντά έχουν βρεθεί τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος σε μια επανένωση.

Σύμφωνα με τον Rex, γιγάντια ποσά έχουν προσφερθεί κατά καιρούς στους Pantera για μια επί σκηνής συνεύρεση, με τον μπασίστα να υπολογίζει περί τις «δέκα φορές τα κέρδη των Misfits από τις Riot Fest συναυλίες τους» το 2016. Όταν ρωτήθηκε το πόσο κοντά βρέθηκαν τελικά στο να αποδεχτούν μία από τις προσφορές, ο Brown απάντησε: «Κοντά».

«Θα ήθελα πολύ να βγω εκεί έξω και να παίξω εκείνα τα τραγούδια ξανά», πρόσθεσε. «Αν όλοι οι άλλοι ήταν πρόθυμοι να το κάνουν, βάλτε μας όλους μαζί σε ένα δωμάτιο και αφήστε το ποτάμι να κυλήσει όπως πρέπει και να ξανακάνουμε μουσική, αλλά θα ήταν αλλιώς, θα μας έλειπε κάτι».

Ο επερχόμενος σόλο δίσκος του Rex τιτλοφορείται "Smoke On This" και θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου.

  • SHARE
  • TWEET